Marina fremrykker planer om overnatning

Handbjerg Marina vil have ny bro med plads til 55 fods både klar til 16. juni i år. Den nye bro er en del af den oprustning, der lige nu er igang for at markedsføre marinaen. Arkivfoto

Marina fremrykker planer om overnatning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er fuld kraft frem på marinaen i Handbjerg, der har rykket planerne om overnatning på områdets både frem.

Handbjerg: Der er vind i sejlene på Handbjerg Marina.

Marinaen fremlagde i januar i år sine planer om at skabe et såkaldt bådhotel, så de både, der ikke bliver brugt af deres ejere, kan lejes ud til overnattende turister. Planen var at projektet skulle søsættes engang til næste år. Men nu melder marinaen ud, at projektet skal stå færdigt allerede til sommeren 2018. Årsagen er til dels de 143.000 kroner fonden bag marinaen har fået i hænderne fra Holstebro kommunes Turismepulje 2018 til events og bådhotel samt de positive tilkendegivelser marinaen har fået fra anden side. Blandt andet er man blevet partnere i et projekt under Dansk Kyst og Naturturisme, der undersøger nye markedsrelavante overnatningskoncepter. Og det er en stor ære at blive udpeget som samarbejdspartner, mener bestyrelsesmedlem i fonden, Johannes Ruby:

- Det er stort for os at blive partner i sådan et landsdækkende projekt. Og det vil virkelig kunne markedsføre projektet for os, siger Johannes Ruby, der gennem samarbejdet får assistance fra den erhvervsdrivende fond til både markedsføring og oprettelse af en bookingportal.

Udover det, har også turistsammenslutningen Enjoy Limfjorden netop skudt 10.000 kroner i overnatningsprojektet.

- Det er efterhånden svært at få armene ned. Men det forpligter også, så nu vil vi sætte skub i udviklingen, så vi forhåbentlig når at blive klar med projektet inden sommer, siger Johannes Ruby.

Endnu mangler han dog endelige tilkendegivelser fra bådejerne, der skal debattere mulighederne for bådhotellet sidst i april.

Nye tiltag

Marinaen er i fuld gang med flere forskellige tiltag for at gøre havnen mere attraktiv.

Blandt andet får havnens tre broer til august en storebror.

Den nye bro får plads til både af op til 55 fod mod de nuværende broers kapaciteter på maksimalt 45.

Der er desuden planer i støbeskeen om en ny opbevaringsløsning til bådene samt et kommende tankanlæg ved marinaen.

Marina fremrykker planer om overnatning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce