Så kan renoveringen komme i gang i Hullet

300.000 kroner frigav byrådet for nylig til renovering af betonramperne i "Hullet" i Struer. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Så kan renoveringen komme i gang i Hullet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Struer: På tirsdagens byrådsmøde kom meget til at handle om fjernvarme, men der skete faktisk også andre ting. Et af punkterne på dagsordenen handlede om frigivelse af anlægsmidler til renovering af betonramperne i "Hullet" i Struer.

Parken ved Ringgade, hvor skatere og folk på løbehjul kan boltre sig, er desværre ikke længere, hvad den har været.

De eksisterende betonramper er fyldt med huller, revner og kanter, som kan være rigtig farlige for folk med små hjul. Siden 2015 har de derfor forsøgt at få renoveret faciliteterne.

Tirsdag aften godkendte et enigt byråd at frigive 300.000 kroner - en stor del af de penge, som skal bruges til genopbygningen af ramperne, og det vil sige, at arbejdet nu snart kan gå i gang.

- Det er da en dejlig fornemmelse, at vi nu er ved at være der, siger Alice Frederiksen, som ud over leder af Struer Ungdomsskole er kasserer i Skater- og Parkourklubben i Struer.

De unge på banen

Ungdomsskolelederen skal nu have fat i det firma, som skal udføre arbejdet, og forventningen er, at det kan begynde i januar, hvis vejret tillader det.

- Nu skal vi så også have de unge og deres forældre på banen i forhold til, hvad vi kan hjælpe til med, forklarer Alice Frederiksen, som yderligere kan fortælle, at halfpipe-rampen i Hullet, der er af træ, faktisk også lige er blevet repareret.

Efter et bodybike-arrangement i Struer Fitness, hvor der tidligere på måneden blev kørt 22.000 kroner ind, kunne halfpipen, som er en u-formet rampe, blive renoveret.

Så kan renoveringen komme i gang i Hullet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce