Mødte frem til låst dør tre gange: Bare ring til borgmesteren hvis du ikke kan komme ind

Der er fri adgang til byrådsmøderne i Struer, men Thorvald Jørgensen fik gjort opmærksom på, at det er stort set umuligt at komme op i byrådssalen, hvis man er dårligt gående, så man ikke kan komme op ad trapperne. I går kom han for tredie gang ind til en låst dør ind til rådhusets elevator. Arkivfoto: Frede Stengaard

Mødte frem til låst dør tre gange: Bare ring til borgmesteren hvis du ikke kan komme ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Thorvald Jørgensen mødte for tredie gang op til en låst dør ind til rådhusets elevator, da han tirsdag aften ville overvære byrådets møde i byrådssalen

Struer: Der er fri adgang til byrådsmøderne i Struer Kommune.

Alle er velkomne til at tage plads på tilhørerpladserne bagerst i salen, og under andenbehandlingen af det kommunale budget for 2019 var alle pladser besat.

Men der kan være forhindringer undervejs.

I spørgetiden fik Thorvald Jørgensen, som selv har været medlem af byrådet i en lang periode af sit liv for Venstre, lejlighed til at gøre opmærksom på et stort problem, hvis man har problemer med at komme op ad trapperne og bliver nødt til at gøre brug af rådhusets elevator.

- Nu er det tredie gang, jeg står der og finder ud af, at døren er låst. Heldigvis kom der én, som kunne hjælpe mig og stikke en eller anden pedi-javert hen foran døren, så jeg kunne komme ind. Det er simpelthen bare ikke i orden. Kan I fortælle mig, hvad jeg skal gøre for at være sikker på at kunne komme ind, sagde han.

Nu er det tredie gang, jeg står der og finder ud af, at døren er låst. Heldigvis kom der én, som kunne hjælpe mig og stikke en eller anden pedi-javert hen foran døren, så jeg kunne komme ind. Det er simpelthen bare ikke i orden. Kan I fortælle mig, hvad jeg skal gøre for at være sikker på at kunne komme ind
Thorvald Jørgensen, Humlum

Tænk jer om

Borgmester Niels Viggo Lynghøj (S) svarede, at han var velkommen til at ringe, og så ville Niels Viggo Lynghøj selv lukke ham ind.

Det fremgik så ikke, om tilbuddet gælder for alle, der har problemer med førligheden, så de ikke kan komme op ad trapperne.

Thorvald Jørgensen fik aldrig svar på sit spørgsmål, hvis han havde forventet nogle generelt bedre forhold for handicappede i Struer Kommune.

Det samme var tilfældet, da han ytrede ønske om nogle bedre parkeringsforhold.

- Nu har I fjernet de to handicap-pladser på parkeringspladsen ned mellem brobuerne, og hvor skal vi så parkere. Det handler om afstand, konstaterede han, da borgmester Niels Viggo Lynghøj (S) forklarede, at der vil blive taget hensyn til handicappede og etableret nye parkeringspladser i midtbyen, når det bliver besluttet, hvad der skal ske på den åbne plads mellem rådhuspladsen og Smedegade.

Thorvald Jørgensen mente ikke, at det var et svar, han kunne bruge til så meget, og han fik også gjort klart udtryk for sin utilfredshed med alle de mange brosten, der bliver lagt ud på de åbne pladser i midtbyen.

- De er ikke til at gå på, og når du siger, at nogle af dem er lagt ned, så de skulle være til at gå på, så aner du ikke, hvad du snakker om. Du skulle spørge nogle af os, der ved, hvad det drejer sig om, lød hans helt klare melding, da borgmester Niels Viggo Lynghøj (SF) forsvarede belægningen på den nye plads mellem brobuerne og bemærkede, at der var anlagt en sti, hvor stenene var slebet til, så underlaget burde være jævnt og godt at gå på.

- I bør tænke over det og få lagt fliser, så det er til at gå på, hvis man har lidt svage ben og ikke går så godt, lød svaret fra Thorvald Jørgensen.

Mødte frem til låst dør tre gange: Bare ring til borgmesteren hvis du ikke kan komme ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce