Borgerne gik borgmesteren på klingen

Omkring 250 deltog i borgermøde i Hjerm torsdag aften. Foto: Thomas Boesdal

Borgerne gik borgmesteren på klingen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere borgere havde flere spørgsmål til fjernvarmesagen, da borgmester Niels Viggo Lynghøj (S) torsdag aften deltog i et borgermøde i Hjerm.

Hjerm: Der var skarp konkurrence om borgernes opmærksomhed torsdag aften, hvor beboerne i Hjerm både havde mulighed for at opleve Carpark North i Folkets Hus og Agromek i Herning, hvor en Hjerm-borger fik prisen som Fremtidens Landmand. Alligevel havde omkring 250 fundet vej til hallen i Hjerm, hvor der var indbudt til borgermøde, hvor også borgmester Niels Viggo Lynghøj (S) deltog.

Bag invitationen stod Hjerm Borgerforening, som også styrede slagets gang. Et af aftenens helt store samtaleemner var naturligvis den meget omtalte fjernvarmesag, der senest har været debat om på ugens byrådsmøde.

- Det er en sag, der er mange følelser i, kan man godt mærke, siger Tim Pindstofte fra borgergruppen.

- Der blev blandt andet givet udtryk for, at nogen synes, at der var tale om et brud på grundloven, og at man generelt ikke var imponeret.

Særligt var der tre-fire spørgere, der hver især stillede flere spørgsmål til borgmesteren, men Tim Pindstofte følte dog, at debatten foregik på en "ordentlig og sober" måde. Borgmesteren fik også stillet spørgsmål om Struers bosætningsstrategi og eksekvering, digitalisering i landdistrikterne og hvor langt projektet om en cykelsti til Holstebro er nået.

Det er en sag, der er mange følelser i, kan man godt mærke.
Tim Pindstofte om fjernvarmesagen

Mange ildsjæle

Meningen med borgermødet var også at præsentere nogle af de mange tiltag, der er i byen, for Hjerm-borgerne er særdeles aktive på flere leder og kanter, kom det frem i løbet af aftenen. Hjerm FIF, Hjerm Fitness, sti-gruppen og multihus-gruppen var blandt andre til stede for at præsentere deres seneste projekter og vise, hvad de arbejder med for tiden.

- Der foregår rigtig meget i Hjerm, og der er mange ildsjæle, der er aktive i forskellige grupper. Det er virkelig fedt at mærke, siger Tim Pindstofte.

Borgerne gik borgmesteren på klingen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce