Vil stå som garant for at få flere borgere til Struer Kommune

Niels Viggo Lynghøj (S) . Arkivfoto: Morten Stricker

Vil stå som garant for at få flere borgere til Struer Kommune

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Socialdemokratiets spidskandidat, Niels Viggo Lynghøj, lover massive investeringer i en bedre markedsføring af Struer Kommune og bedre forhold for de ældre med behov for hjælp.

Jeg gik ind i politik, da jeg var 22 år gammel. Jeg er vokset op i Struer, og vores fællesskab har formet mig på rigtig mange områder. Ligesom så mange andre har jeg arbejdet på B&O. Det var faktisk her i mine ungdomsår i 70´erne, at jeg første gang stiftede bekendtskab med det politiske. Jeg meldte mig ind i Socialdemokratiet, fordi jeg tror på, at det parti bedst kan udvikle vores samfund med velfærd og demokrati.

I køleskabet har jeg altid forskellige yoghurtprodukter, da det ofte er det, min morgenmad består af. Det er hurtigt og nemt. Der er også en kold øl til frokosten lørdag og søndag.

Det værste ved kommunalpolitik er, at det er meget tidskrævende. Desuden går alting så hurtigt i dag, at det er vanskeligt at få alle detaljer i en sag med. Man skal huske, at mønten altid har to sider.

Hvis jeg kun kan få én mærkesag gennemført, ville jeg ansætte flere medarbejdere i hjemmeplejen og på plejecentrene. Der er ofte for travlt til kærlig pleje i dag. Medarbejderne gør alt, hvad de kan og særdeles professionelt, men der er for få ansatte. Når man bor i vores kommune, skal man forvente en værdig alderdom.

Hvis man virkelig skal gøre mig sur, så er det, hvis jeg opdager, at folk prøver at snyde på vægten. Politikere eller embedsmænd, der tænker, at de kan slippe af sted med at fremlægge en given sag på en måde, hvor de ikke får fortalt hele historien, for at dreje en sag i en bestemt retning. Jeg bliver ret kontant, når jeg så finder ud af sagens rette sammenhæng.

Jeg fortryder - efter tyve år i kommunalpolitik kan det ikke undgås, at der er sager, der fortrydes. I en valgkamp synes jeg dog, at det er væsentligt at se fremad og give bud på Struer Kommunes fremtidige udfordringer og ikke rette blikket mod fortiden.

Struer Kommune skal fremadrettet gøre en kæmpe indsats for at skaffe flere indbyggere. Vi oplever desværre faldende indbyggertal. Vi mister arbejdspladser. Vores område er et helt fantastisk dejligt sted. Men mange har desværre ikke set vores store potentiale endnu. Vi skal derfor have afsat betydelige midler til markedsføring af Struer Kommune. Jeg vil gerne stå som garant for, at vi får flere borgere til kommunen.

Hvis jeg bliver syg. Det vigtigste her i livet er, at man har et godt helbred. Den sandhed finder man først for alvor ud af, når man bliver ældre. Der kommer altid nogle skavanker, når man kommer op i årene. Der bliver vigtigheden af ens gode helbred sat i relief. Jeg mener, jeg har det ok. Men der gives som bekendt ingen garantier.

Når det nye plejehjem står klar til indvielse, sætter vi socialdemokrater et lille flueben ved en sag, vi fik hele byrådet med på. Tanken var jo, at ældreboligerne i Baunekrogen skulle ombygges til plejeboliger. Det blev beboerne dér kede af. Og det viste sig, at det at bygge et nyt plejecenter på KK-grunden ikke var dyrere end at ombygge Baunekrogen. Så de ældre beboere kunne blive boende, og vi får et helt nybygget plejehjem med 48 boliger. En god løsning for alle.

Satsningen på at gøre Struer kendt som lydens By er helt rigtigt. Alle borgere har langt fra set idéen endnu. Og med god grund for projektet har slet ikke fået flyvehøjde endnu. Men det er på vej. Det er et unikt brandingprojekt for Struer Kommune, fordi det er autentisk, blandt andet på grund af at Struer altid har været kendt for god lyd og akustik. Det er ikke kunstigt. Men det skal bredes mere ud, og det vil også ske i de kommende år med satsninger inden for turisme og events, velfærdsinnovation og ikke mindst erhvervsdelen, hvor lydklyngen Sound Hub Denmark vil blive et vigtigt element.

Blå bog
Navn: Niels Viggo LynghøjAlder: 62

Bosat i: Struer

Parti: Socialdemokratiet

Civilstand: Gift. Fejrede rubinbryllup med Bente 1. oktober.

Mine mærkesager: Indbyggertallet i Struer Kommune skal forøges. Der skal derfor investeres i en markant bosætningsindsats. Der skal være plads til det nære, så børnefamilier trygt kan bosætte sig, og ældre kan forvente en værdig alderdom. Der skal fremadrettet være udvikling i både Struer by og i lokalområderne. 

Vil stå som garant for at få flere borgere til Struer Kommune

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce