Vil spare på plejen af de svageste

Tillidsrepræsentanten for de ansatte på akutafsnittet i Struer Kommune advarer om konsekvenserne, hvis byrådet gennemfører et forslag om at spare 780.00 kroner på plejen af nogle af de svageste ældre på kommunens flagskib inden for ældreplejen. Arkivfoto: Martin Ballund

Vil spare på plejen af de svageste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Struer Kommune lægger op til at ville spare 780.000 kroner på driften af akutafsnittet på plejecentret i Voldgade

Struer: Tillidsrepræsentanten for de ansatte på akutafsnittet advarer om konsekvenserne, hvis byrådet gennemfører et forslag om spare 780.000 kroner på plejen af nogle af de svageste ældre i Struer Kommune i 2019.

Formanden for social-, sundheds- og arbejdsmarkedsudvalget i Struer Kommune, Grethe Hestbech (SF) understreger, at det stadigvæk kun er et forslag.

- Vi er slet ikke begyndt at udmønte de enkelte forslag til besparelser, siger hun.

De fleste af forslagene stammer fra en BDO-rapport - en rapport, som er udarbejdet af revisions- og konsulentfirmaet BDO.

- Det er først nu, vi skal til at vurdere, om det det så også er realistisk at kunne opnå de besparelser, der er lagt op til, forklarer Grethe Hestbech.

For eksempel en besparelse på de 780.000 kroner på akutafsnittet.

- Det er ikke en blomst, der er groet i min have. Men jeg har skrevet under på budgetforliget, og når andre kommuner kan gøre det billigere, må vi se på, om der er ting, vi kan gøre bedre. Sådan er det jo i alle virksomheder - og sådan må det også være i Struer Kommune, siger hun.

Vil spare på plejen af de svageste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce