Vi bruger cookies!

dagbladet-holstebro-struer.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.dagbladet-holstebro-struer.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Tre tons muslinger på to år

Der er dampet mange gryder muslinger på komfuret i køkkenet hos restaurant Ved Fjorden de seneste to år. Moules Frites. Dampede muslinger med hjemmelavede pommes frites, aioli og et godt glas vin. Foto: Søren Palmelund

Tre tons muslinger på to år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Struer: Gæsterne er vilde med at spise muslinger på Restaurant Ved Fjorden. Så vilde, at det er blevet til hele tre tons muslinger, siden restauranten på lystbådehavnen i Struer slog dørene op for første gang for to år siden i oktober 2015.

Det er de naturligvis både glade for og stolte over Ved Fjorden.

- Det viser bare, at min idé om, at man selvfølgelig kan servere og sælge dampede muslinger med udsigt til Limfjorden, holdt vand, siger restauratør og kok Kirstine Christensen.

Men det er ikke bare på Restaurant Ved Fjorden, at de er gode til at sælge muslinger. Hos Johs. Jensen Fiske og Muslingeexport på Jegindø kan de også mærke en øget interesse for at spise muslinger.

- Jeg har ingen eksakte tal. Men min fornemmelse er, at der i turist- og sommerhusområderne her omkring og langs vestkysten er sket en fordobling i salget af muslinger inden for de seneste fem-syv år, siger Johs. Jensen, der på nær enkelte lokale restauranter er grossist og dermed sælger muslinger til landets fiskehandlere og cateringfirmaer.

/EXP