Tapas fra rullende restaurant til Run to the Beat

Claus Hald, som kommer fra Struer, driver til daglig restaurant i Horsens sammen med Eoin Magill og Jacob Troelsen. Nu kører de også rundt til festivaler og andre begivenheder i hele landet med store restauranter på hjul. Privatfoto

Tapas fra rullende restaurant til Run to the Beat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Claus Hald glæder sig til at vende tilbage til Struer med "Tapas on Wheels" til Run to the Beat 1. september.

Struer: Selv om solen bager ned fra en skyfri himmel og det er ferietid, så arbejdes der stadigvæk på højtryk for at gøre det til en endnu bedre oplevelse at deltage i årets udgave af Run to the Beat i Struer 1. september.

Senest er der indgået en aftale med firmaet "Dining on Wheels" fra Horsens.

Claus Hald, som kommer fra Struer, har i flere år drevet restaurant i Horsens sammen med Eoin Magill og Jacob Troelsen.

- Men vi blev trætte af at gå rundt i restauranten i sommervarmen, og så fik vi ideen til at skabe de rullende restauranter, fortæller han.

I 2016 købte de derfor tre gamle Winnebago-autocampere fra 1970'erne i USA, og efter en ombygning, som kostede dem en mindre formue, har de nu haft stor succes med at levere mad til mange af de helt store festivaler over hele landet.

I år vender Claus Hald så tilbage til Struer med den største af deres rullende restauranter: "Tapas on Wheels" med et fristende udbud af både danske gårdoste, nøje udvalgte skinker, sydlandske pølser samt hjemmelavede specialiteter og brød.

- Med en længde på 11 meter har den samme størrelse som min fysiske butik, og der er blevet plads til tre stationer med tre store luger, forklarer han.

Sammen med det flot og buet kobberloft, hvor skinker og pølser hænger frit, gør det "Tapas on Wheels" til en truck, som folk kigger langt efter, og ud over tapas vil der også være mulighed for at købe forskellige slags sandwich og økologiske cocktails.

- Det vil helt sikkert være med til at højne oplevelsen og stemningen på pladsen til vores store Run To The Beat Afterparty, hvor TV-2 jo som bekendt er hovednavnet, mener turist- og eventchefen i Struer, Kim Høfler, som kan love, at der selvfølgelig også være mulighed for at købe traditionel fastfood for både deltagerne i løbet og dem, der kun ønsker at deltage i festen, som starter, når alle er nået i mål.

Med en længde på 11 meter er
Med en længde på 11 meter er "Tapas on Wheels" den største af de tre restauranter Claus Hald fra Struer har været med til at sætte på hjul. Privatfoto

Tapas fra rullende restaurant til Run to the Beat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce