Struer Skolehjem får halvanden million

Struer Skolehjem har fået 1,5 millioner fra Socialstyrelsens pulje til styrkelse af børn og unges mentaliseringsevne. Arkivfoto

Struer Skolehjem får halvanden million

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Halvanden million kroner er på vej til Struer Skolehjem, der skal styrke medarbejdernes kommunikation med brugerne.

Struer: Armene er i vejret på Struer Skolehjem. I sidste uge fik forstander Torben Norup svar fra Socialstyrelsen på den ansøgning, som skolehjemmet havde sendt i forsøg på at få del i styrelsens pulje til styrkelse af børn og unges mentaliseringsevne. Resultatet blev, at skolehjemmet, der en selvejende institution med en omsætning på 25 millioner kroner får tilført 1,5 millioner kroner fra styrelsens pulje.

- Det skulle jo gerne betyde, at vi bliver endnu dygtigere til at håndtere de børn, vi har ansvaret for, siger Torben Norup, der skal bruge pengene til vikarer i de perioder, hvor lærere og pædagoger er ude af huset på kursus.

Uddannelsesforløbet hedder Mentaliseringsguiden og er et værktøj til fagpersoner, der arbejder med omsorgssvigtede eller traumatiserede børn og unge. Guiden indeholder forkskellige redskaber til at at understøtte børn og unges evne til at mentalisere.

- Med andre ord så betyder det, at man bliver bedre til at sætte sig i andres sted, siger forstanderen.

Struer Skolehjem er et behandlingstilbud for børn og unge i aldersgruppen fra seks til 23 år med sociale, emotionelle og adfærdsmæssige vanskeligheder samt tilknytningsforstyrrelser. I øjeblikket har skolen 45 cpr-numre tilknyttet, hvoraf de 25 af børnene bor på skolen, mens resten bor hjemme ved deres forældre.

Ialt cirka 30 medarbejdere skal deltage i uddannelsesforløbet, der kommer til at strække sig fra starten af 2018 til midten af 2020.

Struer Skolehjem får halvanden million

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce