Stadig ti ledige pladser på efterskolen

Hardsyssel har stadig ti pladser tilbage til næste skoleår. Interesserede unge skal skynde sig, hvis de vil sikre sig en plads. Pressefoto.

Stadig ti ledige pladser på efterskolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hardsyssel Efterskole holder årets sidste Åbent Hus onsdag 13. juni, og unge, der endnu ikke har tilmeldt sig, skal skynde sig - skolen har blot ti pladser tilbage.

Vejrum: Unge, der har fortrudt, de ikke skal på efterskole til næste år, behøver ikke fortvivle. Hardsyssel Efterskole har stadig ti ledige pladser til næste skoleår - men man skal skynde sig, hvis man vil have en plads, for der er rift om dem. Skolen holder Åbent Hus onsdag 13. juni - her kan kommende elever og deres forældre komme forbi og mærke stemningen og møde nuværende elever og lærere.

- Vi viser klatring og spring den aften - og kommende elever kan også prøve at klatre og springe i vores springsal. Vi glæder os til at vise skolen frem for sidste gang i år, og derfor gør vi lige lidt ekstra ud af aftenen, siger forstander Rolf Sanderhoff.

Hardsyssel Efterskole har fire linjer - musik, outdoor, sport og film - og en lang række valgfag som fx adventurerace, volleyball, e-sport, mad på bål, jagt, 3-D print og kor. Eleverne kommer fra hele Danmark.

- Vi er en bred efterskole, hvor du ikke kan specialisere dig i kun én ting. Det er en fordel for de unge, vurderer vi. Når man som elev kommer på en skole med mange forskellige fag, linjer og interesser, så møder man mennesker, man ikke havde regnet med, kunne blive ens venner. Måske er det den allerstørste fordel ved en bred efterskole. Man møder nogen med samme interesser som en selv, og man møder nogen, der på ingen måde ligner en selv. Det er tit der, de mest vidunderlige venskaber opstår, vurderer Rolf Sanderhoff.

For at gøre endnu bedre opmærksom på de mange tilbud på skolen har Hardsyssel Efterskole som noget nyt holdt Åbent Hus cirka en gang om måneden.

- Det fungerer rigtigt godt at sprede de besøgende unge og deres forældre ud over årets 12 måneder i stedet for, at de kun kommer forbi to gange om året - til Efterskolernes Dag og Efterskolernes Aften. Vi har typisk mere tid til snak og at vise rundt på de hverdagsaftener i løbet af året, hvor vi holder Åbent Hus - og selvfølgelig, når folk ringer og booker et besøg på en dag, som passer dem, siger Rolf Sanderhoff.

Hvis du ikke kan besøge skolen til årets sidste Åbent Hus 13. juni, så kan du ringe og maile til skolen, så finder de en dag, der passer dig bedre.

Stadig ti ledige pladser på efterskolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce