Spisested gået konkurs

Sådan så det ud, da Route 66 sidste år overtog lokalerne i Østergade. Siden har blandt andet samarbejdsvanskeligheder ført til, at spisestedet nu er blevet erklæret konkurs. Arkivfoto: A. P. Christensen

Spisested gået konkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Route 66 i Struer er gået konkurs efter det, som den ene af partnerne beskriver som "samarbejdsvanskeligheder".

Struer: Der blev serveret hotwings, spareribs og amerikansk-inspirerede burgere en masse, da spisestedet Route 66 åbnede i november sidste år. Grillbaren på adressen Østergade 34 i Struer havde stået tom i flere år og gentagne gange havde man forsøgt at sparke gang i grillbaren igen. Nu er det nye spisested efter fem måneder gået konkurs. Det skete den 20. marts.

- Jeg er så frygtelig ked af, at vi blev nødt til at lukke, for jeg synes, at vi lavede noget godt, siger Paw Kronborg, der drev grillbaren i samarbejde med Nordkap Udlejning. Og det var det samarbejde, der mislykkedes:

- Vi var ikke gode sammen, og vi skændtes simpelthen hele tiden, siger Paw Kronborg, der dog på ingen måde ønsker at rette kritik mod sin gamle samarbejdspartner.

Der var ellers godt gang i fritureolie og grill i de fem måneder spisestedet eksisterede:

- Det kørte godt, og vi havde rigtig mange positive tilbagemeldinger, siger Paw Kronborg, der stadig kan huske dagen, hvor spisestedet åbnede.

- Vi havde simpelthen så travlt den første dag - og det har vi egentlig haft lige siden, siger han.

Der er lukket og slukket ved Route 66 i Struer. Foto: Stine Kjærside
Der er lukket og slukket ved Route 66 i Struer. Foto: Stine Kjærside

Stor opbakning

Paw Kronborg er uddannet butiksslagter og har en lang fortid i fødevarebranchen. Han er nu arbejdssøgende og er i gang med et kursus i projektledelse. Men selvom drømmen om et spisested brast, så er han evigt taknemmelig for den store opbakning fra lokalsamfundet:

- Det er helt vildt, at Struer har givet så stor en opbakning, siger han.

Hans gamle partner, Thomas Jakobsen, har på nuværende tidspunkt ingen kommentarer.

Spisested gået konkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce