Skoleleder stopper med omgående virkning

Jesper Møller, nu tidligere skoleleder på Parkskolen i Struer. Arkivfoto: Morten Stricker

Skoleleder stopper med omgående virkning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jesper Møller og Struer Kommune er i al stilfærdighed blevet enige om, at han torsdag havde sin sidste dag som skoleleder på Parkskolen.

Struer: Jeanette Enevoldsen, der er centerchef for skole og dagtilbud i Struer Kommune, kunne torsdag eftermiddag oplyse, at der er indgået en frivillig fratrædelsesaftale mellem Struer Kommune og Jesper Møller, der i de seneste otte år har været skoleleder på Parkskolen i Struer.

Centerchefen kan ikke sige mere, end at det er en gensidig aftale, da der er tale om en personalesag. Hun vil dog godt oplyse, at processen frem til aftalen har været "udramatisk".

Personale, elever og forældre fik torsdag eftermiddag direkte besked om situationen, der altså betyder, at Jesper Møller fra i dag fredag ikke længere vil være at finde på Parkskolen.

- Det er en af byens største skoler, så det vil vække opmærksomhed, men jeg kan ikke udtale mig mere konkret om sagen, siger Jeanette Enevoldsen og tilføjer:

- Parkskolen har stor betydning for lokalsamfundet, og vi skal nu i samarbejde med skolens bestyrelse og personale på udkig efter en ny kandidat til at føre skolen videre.

Hele min opmærksomhed vil være rettet mod Parkskolens drift for at kunne understøtte den.
Jeanette Enevoldsen, centerchef for skole og dagtilbud, Struer Kommune

Vil gøre alt

Jeanette Enevoldsen vil i den kommende tid have fuld fokus på Parkskolen.

- Hele min opmærksomhed vil være rettet mod Parkskolens drift for at kunne understøtte den. Vi skal have rettet blikket mod den rekruttering, der nu skal i gang, siger hun.

Centerchefen deltager derfor også på et skolebestyrelsesmøde på torsdag og slår fast, at det handler om at finde en direkte erstatning for den tidligere skoleleder.

Formand for skolebestyrelsen på Parkskolen, Casper Kandelsdorff, skal mødes med Jeanette Enevoldsen på mandag, så han kan blive klogere på, hvad der er op og ned i sagen.

- Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at hjælpe til i processen. Og jeg må sige, at jeg alt i alt har været meget tilfreds med samarbejdet med Jesper Møller. Men igen - jeg har ikke så mange informationer om det her endnu, siger Casper Kandelsdorff.

René Stefansen er nu konstitueret skoleleder på Parkskolen.

Det var ikke muligt at træffe Jesper Møller for en kommentar fredag formiddag.

Skoleleder stopper med omgående virkning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce