Skal vi ikke have et havnebad?

Ja, sådan kan det måske en dag komme til at se ud på Struer Havn. Visualisering: Schønherr/Struer Kommune

Skal vi ikke have et havnebad?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vandkvaliteten i havnen bliver lige nu undersøgt, men der skal altså også penge til, hvis det skal blive muligt at bade i Struer Havn.

Struer: I et læserbrev, som avisen bragte i slutningen af juli, skrev Alice Eneqvist fra Struer, om det ikke var en idé med at havnebad, når Struer nu har fået en "dejlig havneplads".

Det søgte vi allerede dengang svar på, men grundet ferie kommer det først nu, og det er et måske. Eller rettere sagt - det er lige nu ved at blive undersøgt, hvad der kan lade sig gøre.

- Vi er i gang med at undersøge vandkvaliteten med henblik på at have et havnebad, fortæller Jakob Bisgaard, der blandt andet er direktør for teknik, miljø, havne og fritid i Struer Kommune.

- Politikerne i Teknik-, miljø- og klimaudvalget blev orienteret om badevandsmålingerne på mødet den 6. juni, og vi er så småt gået i gang med arbejdet, uddyber direktøren.

En politisk afgørelse

Det, der blandt andet bliver undersøgt for, er det overfladevand, som løber ud fra vejene, når det regner. Men helt generelt bliver der også jævnligt taget prøver af vandkvaliteten i forbindelse med kommunens strande.

Viser det sig, at kvaliteten af vandet i havnen er god nok til et havnebad, er det dog ikke ensbetydende med, at der bliver etableret et af slagsen.

- Hvis der skal laves et havnebad, skal der en eller anden form for budget til, så når vi kender mulighederne, er det en politisk afgørelse, om der skal afsættes penge til det, forklarer Jakob Bisgaard.

Der bliver lige nu målt vandkvalitet flere steder i havnen, og det vil der blive resten af sommeren og måske også til næste forår. Det tegner altså ikke lige umiddelbart til, at der vil være et havnebad allerede næste sommer.

Skal vi ikke have et havnebad?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce