Sidste musiknavn til Run To The Beat er flyvende

Musikken er nu på plads til årets Run To The Beat. Arkivfoto: Jørgen Kirk

Sidste musiknavn til Run To The Beat er flyvende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Først var det TV-2. Så blev det Hugo Helmig, og nu kan folkene bag løbet Run To The Beat præsentere endnu et band, der skal spille til efterfesten.

Struer: Nikolaj og Piloterne skal åbne årets afterparty til Run To The Beat i Struer. Det kan arrangørerne nu oplyse.

- Vi har tidligere booket TV-2 og Hugo Helmig. Nu er sidste navn på plakaten også på plads, og valget er faldet på det gamle, danske rock- og popband "Nikolaj og Piloterne", fortæller turist- og eventchef i Struer Kommune, Kim Høfler.

- Vi tror, at de med deres iørefaldende pop- og rockballader vil passe fint ind, og mon ikke mange stadig kan nynne med på hits som "Kommer nok hjem", "Jeg har det fint" og "Okay baby". Alle numre, der gjorde Nikolaj og Piloterne til en naturlig del af det danske radiolydbillede i 90'erne.

Samlet set er turist- og eventchefen ganske godt tilfreds med årets musikprogram, og det slutter faktisk slet ikke her. Til selve løbedelen af Run To The Beat, som finder sted i Struer lørdag den 1. september, vil også være otte DJ's.

De skal sætte gang i løberne og få dem til at glemme eventuelt trætte ben undervejs samt sørge for god musik til tilskuerne.

Vi har i år valgt at satse på en god blanding af gamle og velkendte DJ's samt en række nye og lokale - blandt andet fra vores egen DeeJay Skole.
Kim Høfler, turist- og eventchef, Struer Kommune
Og der bliver rig mulighed for at svinge hofterne - også i år. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Og der bliver rig mulighed for at svinge hofterne - også i år. Arkivfoto: Jørgen Kirk

De mange DJ's

- Vi har i år valgt at satse på en god blanding af gamle og velkendte DJ's samt en række nye og lokale - blandt andet fra vores egen DeeJay Skole, siger Kim Høfler.

Ansvaret for sammensætningen af DJ's har været placeret hos Struers helt eget DJ-navn Thomas Flarup, som har valgt stille med følgende holdopstilling:

LP Støvring, der er kendt fra Festudvalget på DR P3, Marudian, som er født og opvokset i Holstebro, Iness, der er en nyere, kvindelig DJ - oprindelig fra Letland, nu bosat i Holstebro, og Martin Klint, som er fra Struer.

Fra Struers egen DeeJay Skole kommer Yde, der er fra Herrup, Emil Lind, som er fra Holstebro, og endelig Jakob Sørensen, der er bosat i Skive og til dagligt er taxichauffør.

Og så er der Thomas Flarup selv, der nærmest traditionen tro spiller i start- og målområdet.

Billetsalget ligger lige nu lidt over sidste år. Der er p.t. solgt godt 1600 billetter, hvilket ifølge Kim Høfler er positivt, når man tager i betragtning, at årets billetsalg først kunne gå i gang væsentligt senere end i 2017.

Sidste musiknavn til Run To The Beat er flyvende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce