Se video: Borgmesteren kom forbi med blomster

En buket og et kort blev overrakt til det nye forstanderpar på Venø Efterskole i sidste uge af borgmester Niels Viggo Lynghøj (S). Screendump

Se video: Borgmesteren kom forbi med blomster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Struer Kommune er begyndt på arbejdet med en ny bosætningsindsats, der blandt andet omfatter blomster til alle, der vælger at flytte ind over kommunegrænsen.I sidste uge leverede borgmesteren selv den første buket til et tilflytterpar.

Venø: Borgmesteren tog i sidste uge et smut til Venø for at aflevere en særlig buket blomster til den nye forstander for Venø Efterskole, Tage Jepsen, og hans kone, Ingrid. Struer Kommune har nemlig besluttet at de vil markere, når nye vælger at flytte til kommunen, og første gang, det skete, var altså med en buket til forstanderparret, der officielt flyttede til Venø 1. januar.

- Da vi fik at vide, at borgmesteren ville komme med blomster, følte vi, at det er en kommune, der går efter at få flere mennesker til. Vi har opdaget, at Struer faktisk er et spændende sted, hvor der sker mere end man lige regner med. Og ikke mindst er vi rigtig glade for Venø, siger Tage Jepsen i en lille video om besøget, som Struer Kommune har lagt ud på nettet.

Flere blomster på vej

Struer Kommune ønsker at markere og takke folk, der flytter til kommunen, og i budgettet for 2018 blev der derfor afsat en million kroner til en "kontinuerlig bosætningsindsats", som det hedder. Tilflyttere vil fra 1. januar og fremover få en buket blomster og et kort med en velkomsthilsen fra byrådet - som det tilflytterparret på Venø modtog. Kommunen oplyser, at velkomsthilsnen kan ændre sig efterhånden som tiltaget får lidt flere måneder på bagen. Meningen er ganske simpelt at markere og anerkende nye tilflyttere på en pæn måde.

Forstanderparret på Venø er ikke de eneste, der kan se frem til blomster. I de kommende uger vil alle dem, der er flyttet til kommunen i løbet af årets tre første måneder, modtage en buket.

Se videoen her:

Blomster til tilflyttere from Struer Kommune on Vimeo.

Se video: Borgmesteren kom forbi med blomster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce