Sandberg uden filter

Brian Sandberg på scenen i Struer for at fortælle om sit liv. Foto: Erik Christensen

Sandberg uden filter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et stort publikum til Brian Sandbergs foredrag i Struer torsdag aften.

Struer: John Hummeslhøj fra Skipperkroen i Struer fik torsdag aften stor succes, da han opfyldte nogle af stamkundernes store ønske om at få lov til at høre ex-rockeren Brian Sandberg fortælle om sit liv fra et podie, som ironisk nok blev stillet op i de tomme lokaler, hvor der før var kiosk i bunden af den tidligere retsbygning i Struer.

- Jeg har set de tv-udsendelser, der har været om Brian Sandberg, og det var interessant at høre ham selv fortælle. Det er flot, at han stiller op, mente Knud Hesselund fra Thyholm, som var en af de mange, der havde opfordret John Hummelshøj til at få Brian Sandberg til Struer.

- Det er fint, at han vil stå frem, hvis det kan få andre til at lade være med at begå de samme dumheder, som han selv har gjort det, sagde Knud Hesselund i pausen og lige inden Brian Sandberg kom ind på sin tid som sikkerhedsvagt for Stein Bagger.

I første halvleg fik publikum historien om en ung Brian Sandberg, der begyndte at sælge amfetamin, da han blev dørmand på diskoteker over hele Vestsjælland, og en Brian Sandberg, som gik ind i rockermiljøet for fulde gardiner og uden det mindste forbehold.

Han blev medlem af motorcykelklubben, som han ikke måtte nævne med navn og er i dag kendt som manden, der både har været medlem af Hells Angels og af Bandidos. 

- Har jeg så været en helt eller en svigter? I bikermiljøet har jeg måske nok været en helt, der kunne holde kæft og holde ud. Men over for min familie og alle dem, der har stået parat, når det hele vælter, har jeg været en svigter. Hvis jeg kunne gå 20 år tilbage i tiden og vælge mellem den vej, jeg kom ind på og et roligt liv i et parcelhus med kone, to børn og et fast arbejde, ville jeg helt sikkert vælge det sidste, fortalte han og erklærede sig i dag for helt ude af miljøet og fri af kriminalitet.

 

 

 
 

Sandberg uden filter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce