Sætter navn på ny chef inden 1. november

Struer Kommune har fået 36 ansøgninger til en ny stilling som chef på nyt center for både kultur, fritid og lokalområder. Fem er nu udvalgt til samtalerne, som finder sted i løbet af den kommende uges tid. Arkivfoto: Morten Stricker

Sætter navn på ny chef inden 1. november

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

36 ansøgere til stillingen som ny kulturchef i Struer Kommune

Struer: Struer Kommune søger ny chef for kultur, fritid og lokalområder, og da ansøgningsfristen udløb var ansøgerfeltet dobbelt så stort som forventet.

Struer Kommune har fået 36 ansøgninger, og ifølge Jakob Bisgaard, som er direktør i Struer Kommune, er det flere end forventet.

- Vi havde forventet op mod 20 ansøgninger, så 36 er ikke bare et flot antal. Det er også et virkelig stærkt felt, og vi har nu valgt fem meget interessante ansøgere ud, som vi i ansættelsesudvalget glæder os til at møde til samtalerne senere på ugen, siger Jakob Bisgaard.

Den nye chef får ansvar for et helt nyt center for Kultur, Fritid og Lokalområder, og ud over driften af både biblioteket, musikskolen, Aktivitetscenter Struer og medarbejdere på kultur- og fritidsområdet skal den nye chef også sikre et øget samarbejde med kommunens lokalsamfund, ildsjælene og alle de mange foreninger i Struer Kommune.

Rekrutteringsprocessen holder tidsplanen, så navnet på den nye chef kan blive offentliggjort i slutningen af oktober. Tiltrædelsen forventes at kunne ske 1. december, og 1. januar flytter medarbejderne i det nye center for kultur, fritid og lokalområder officielt ind i det nuværende Infocenter i Smedegade.

Sætter navn på ny chef inden 1. november

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce