Så er det afgjort - Martin Hulgaard topscorer

Frank Linde fik 227 stemmer og blev dermed valgt ind i bestyrelsen for Struer Forsyning. Arkivfoto: A.P. Christensen

Så er det afgjort - Martin Hulgaard topscorer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Martin Hulgaard og Frank Linde valgt som de nye forbrugerrepræsentanter i bestyrelsen for Struer Forsyning.

Struer: Så er det afgjort. Valget af forbrugerrepræsentanter til bestyrelsen i Struer Forsyning er nu gennemført med en stemmeprocent på 3,1.

Martin Hulgaard, som blev topscorer under det aflyste valg i efteråret, fik igen flest stemmer af alle de otte kandidater og blev valgt ind i bestyrelsen for Struer Forsyning med 345 stemmer.

Martin Hulgaard fik dermed 33,5 procent af alle de afgivne stemmer, og på andenpladsen kom et helt nyt navn i spil, nemlig Frank Linde, som fik 227 af de i alt 1030 stemmer fordelt på 439 deltagere, som fik afgivet deres stemmer inden sidste frist ved midnat mandag aften. Bo Lindholm Jürgensen blev førstesuppleant med 115 stemmer, og Georg Sabroe blev andensuppleant med 100 stemmer.

Formanden for bestyrelsen i Struer Forsyning, Mads Jakobsen (V), forventer at de nye bestyrelsesmedlemmer vil blive godkendt, når bestyrelsen er samlet til det næste møde 30. april.

Vi er kommet godt i gang med arbejdet i den nye bestyrelse, men jeg ser selvfølgelig frem til, at vi bliver fuldtallige og ser frem til samarbejdet med de nye medlemmer.
Mads Jakobsen (V), bestyrelsesformand, Struer Forsyning

Gået rigtigt til

I løbet af den kommende uge er der mulighed for at klage over valgprocessen.

Det var det, der skete i efteråret, da den daværende formand, nuværende borgmester Niels Viggo Lynghøj (S) i første omgang afviste at lade valget gå om, da tidsfristerne i valgregulativet ikke var overholdt.

- Denne gang har alle kandidater fået svar på deres spørgsmål, og så vidt vi vurderer, er det hele gået fuldstændig rigtigt til, siger den nye formand, Mads Jakobsen, idet han ser frem til at få alle med omkring bordet.

- Vi er kommet godt i gang med arbejdet i den nye bestyrelse, men jeg ser selvfølgelig frem til, at vi bliver fuldtallige og ser frem til samarbejdet med de nye medlemmer, siger han.

På trods af en beskeden vælgertilslutning på kun 3,1 procent er Mads Jakobsen også godt tilfreds med valgdeltagelsen.

- Sidste gang blev der afgivet cirka 700 stemmer. Denne gang var det 1030 og altså en stigning på næsten 50 procent, konstaterer han.

De øvrige kandidater fik mellem 12 og 97 stemmer:

12 stemmer til Kjeld Jensen, 66 til Ole Mogens Sørensen, 68 til Povl Eskild Petersen og 97 til Carsten Jensen.

Så er det afgjort - Martin Hulgaard topscorer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce