Ramasjang-Katrine i Folkets Hus

Katrine Bille fra Ramasjang giver koncert i Folkets Hus fredag 19. oktober. Foto: PR

Ramasjang-Katrine i Folkets Hus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Struer: Den populære Ramasjang-vært Katrine Bille lægger vejen forbi Struer fredag 19. oktober, hvor hun giver en børnekoncert i Folkets Hus med masser af sange, som både børn og voksne kan skråle med på.

Hele sommeren har masser af børn og barnlige sjæle siddet klinet til skærmen hver morgen og sunget med på "Sommer i Ramasjang", hvor rødtoppen Katrine Bille har styret løjerne.

På Ramasjang har Katrine også lært børnene om vores mange forskellige følelser, sammen med Thomas Buttenschøn i programmet "Luk op, Luk i", ligesom hun har klædt sig ud som alt fra egern til eremitkrebs som den ene del af makkerparret i "Lille Nørd".

Nu tager den populære Ramasjang-vært så på koncertturné i efterårsferien. Med sig har hun et liveband med nogle af landets dygtigste musikere, i form af guitaristen Emil Falk, der også spiller for blandt andre Hugo og Thomas Helmig, og trommeslager Thomas Steen Hansen, der har spillet for blandt andre Panamah.

- Jeg glæder mig til den her efterårsturné, og jeg lover, at både børn og voksne nok skal få et brag af en koncert med masser af sjov, leg og selvfølgelig masser af numre, man kan synge med på, siger Katrine Bille, der både vil spille sange fra sit eget soloalbum og naturligvis også fra "Luk op, luk i" og fra "Lille Nørd".

Efter koncerten vil der være mulighed for at hilse på Katrine og få taget et billede sammen med hende.

Ramasjang-Katrine i Folkets Hus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce