Programmet klar - og billetterne sat til salg

Morten Andersen bliver snart hyldet i sin hjemby. Arkivfoto: Chris Graythen/Getty Images/AFP

Programmet klar - og billetterne sat til salg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Morten Andersen er som den eneste kicker i amerikansk fodbold blevet optaget i Pro Football Hall of Fame, og mandag den 29. januar vil han blive hyldet i sin fødeby med et stort show i Struer Energi Park.

Struer: Gamle venner og familie, nordvestjyder, sportsinteresserede i almindelighed og fans af amerikansk fodbold i særdeleshed forventes at komme til Struer den 29. januar, når byen hylder sit verdensberømte bysbarn, NFL-kicker Morten Andersen, som blev optaget i den amerikanske fodbolds Hall of Fame i sommeren 2017.

Om eftermiddagen bliver byens gave til Morten Andersen afsløret ved et folkeligt, udendørs arrangement i Struer på en lokalitet, som bliver offentliggjort senere i januar.

Men programmet for selve hyldestshowet for Morten Andersen om aftenen den 29. januar i Struer Energi Park, ligger nu fast.

Aftenen byder på hyldest fra Struer Kommune og en officiel ceremoni fra Pro Football Hall of Fame, som for første gang laver en sådan ceremoni uden for USA.

Derefter er der talkshow med Morten Andersen og NFL-kommentator Jimmy Bøjgaard, som er forfatter til Morten Andersens bog "Livet er et kick".

Det hele kombineres med en koncert med et af Morten Andersens yndlingsbands, Sko & Torp, som spiller alle deres hits fra dengang Andersen regerede i New Orleans Saints.

Dørene åbner klokken 18.30, og hvis du vil være sikker på en plads i salen, når der nu opstår en sjælden mulighed for at opleve en verdensstjerne i en af verdens hårdeste sportsgrene i den by, hvor det hele startede, skal du nok være hurtig på tasterne.

Billitterne til 275 kroner stykket er sat til via Ticketmaster, som i alle tilfælde lukker for salget fredag den 26. januar klokken 23.

Programmet klar - og billetterne sat til salg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce