Præsten inviterer til VM

Sognepræst Jonas Serner-Pedersen inviterer lokale til at se Danmarks gruppekampe hjemme i privaten. Arkivfoto: Søren Palmelund

Præsten inviterer til VM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sognepræsten i Hjerm åbner sit hjem, eller konfirmandstuen, for VM-glade lokale, der gerne vil se Danmarks kampe sammen med andre.

Hjerm: Går du også bare og venter på at kunne heppe på Danmark til VM, men har du ingen at se det med?

Der er ingen grund til at sidde alene derhjemme med dannebrogs-klaphatten på, for sognepræsten i Hjerm Vestre Kirke, Jonas Serner-Pedersen, åbner sit private hjem, når det danske landshold skal spille gruppekampe fra på lørdag.

- Det er et helt privat arrangement og har ikke noget med kirken at gøre, understreger Jonas Serner-Pedersen.

- Men når man nu alligevel skal se fodbold, så er det da sjovere at se det sammen og måske skabe noget fællesskab i landsbyen. Det er jo en folkefest, når Danmark kommer til verdensmesterskaberne. Det er i hvert fald længe siden sidst, siger Jonas Serner-Pedersen.

Alt efter hvor mange der har lyst til at deltage, bliver kampene enten vist på tv-skærmen i privaten eller konfirmandstuen. Og der er en regel:

- Vi deles om snacks og sodavand, og hvad man ellers har lyst til at tage med. Så man må meget gerne tage noget med, men det man tager med, skal man dele med os andre, siger sognepræsten.

Indtil videre har initiativet vist sig at være populært på Facebook, hvor flere har tilkendegivet, at de gerne deltager. I alt er det lykkedes Danmark at komme med i tre slutrunder til VM: I 1986, 1998 og 2002.

- Det er jo en glad ting, når Danmark opnår noget stort på den måde, og så er det rart at være glad med andre, siger Jonas Serner-Pedersen.

Danmarks første kamp er mod Peru nu på lørdag.

Præsten inviterer til VM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce