Pludselig var husbåden væk

Arkivfoto: Morten Stricker.

Pludselig var husbåden væk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et flydende sommerhus forsvandt i går fra Struer og gik på grund ved Ejsing. Nu er ejeren fundet, og han vil ud til huset i dag.

Struer: Midt- og Vestjyllands Politi efterlyste i går ejermanden til et flydende hus, som efter alt at dømme var kommet drivende i retning fra Struer/Oddesund og endt på grund ved Sønderlem Vig, nær Ejsing.

Ejermanden er Chris Liisberg Jensen, og det flydende fartøj, der bedst af alt kan beskrives som et sommerhus, der kan sejle, kommer ganske rigtigt fra Struer-området.

- Det lå ud for Vralden. En 300-400 meter ude fra kysten. Det kom derud i går middag, og få timer efter fik jeg besked om, at det var drevet væk, fortæller Chris Liisberg Jensen, som selv bor i Timring ved Vildbjerg.

Det flydende sommerhus har tidligere ligget i industrihavnen i Struer, hvor det ifølge ejeren ikke kunne få lov at være og derfor mandag blev flyttet.

- Vi ville ankre det op ud for havnen, indtil vi kunne få plads et andet sted, siger Chris Liisberg Jensen.

Vejer mere end fem ton

På den nye placering ud for Vralden var fritidsfartøjet, som vejer mere end fem ton, fortøjet fra tre punkter med store, tykke reb, som gik ned til tre betonankre, der vejer næsten 200 kilo hver.

Chris Liisberg Jensen, der ikke har været i sit sommerhus på vand, siden det drev væk i går, kan umiddelbart ikke se andre forklaringer end, at nogle har kappet trosserne.

Om det er tilfældet, finder han ud af i dag, hvor han og hans børn vil forsøge at komme ud til fartøjet.

- Jeg ved ikke, om vi kan få det bjærget i dag. Jeg har en kammerat med en stor båd, men spørgsmålet er, om vi kan komme tæt nok på, eller vi skal have fat i nogle lange trosser, siger Chris Liisberg Jensen.

Pludselig var husbåden væk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce