På dagstur med den gamle Venøfærge til Oddesund

Der er mulighed for at komme i ly for både sol og regn på dækket af den gamle Venøfærge, når turen på tirsdag går til Oddesund. Privatfoto,

På dagstur med den gamle Venøfærge til Oddesund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venøsund Færgelaug stiller skib og skipper til rådighed og sejler tirsdag formiddag ud fra havnen på Venø med kurs mod Struer - og derefter til Oddesund

Struer: Venøsund Færgelaug sender de kommende fire tirsdage den gamle Venøfærge i rutefart fra Venø til Struer, og derfra går turen videre til Oddesund, inden en god sejlads med den gamle færge tilbage til både Venø og Struer igen midt på eftermiddagen.

Under et ophold i havnen nord for Oddesund vil der være mulighed for at komme med på en rundvisning og se både den gamle færgehavn, tjærestedet, garnhuset og den nye udstilling i bunkeren Regelbau 411.

På Venø får deltagerne blandt andet mulighed for at høre meget mere om den restaurerede kirke, og så bliver der generelt bare mulighed for at nyde turen

Turene er arrangeret i et samarbejde med Enjoy Limfjorden og Oddesund Beboerforening, og prisen for en billet, som kan købes på enjoy-limfjorden.dk er fastsat til 200 kroner.

Desuden er der mulighed for at bestille en frokostkurv til 150 kroner, som bliver leveret af kokken på Humlum Kro.

- Men der er også mulighed for, at man tager sin egen frokostkurv med. Det er kun et tilbud, fortæller formanden for Venøsund Færgelaug, Bjarne Tingkær Sørensen.

Vender gerne tilbage

Venøsund Færgelaug, som står for at holde den gamle Venøfærge fra 1931 vedlige og klar til sejlads, hvis der sker nedbrud på den nye Venøfærge, som blev indsat på overfarten mellem Kleppen og sydspidsen af Venø i 2010, har tidligere arrangeret ø-hop og stillet sig til rådighed, når der skulle arrangeres ture på Limfjorden.

- Det her vil vi så gerne gøre til et permanent og tilbagevendende tilbud, fortæller Bjarne Tingkær Sørensen.

Tirsdagens tur bliver indledt med afgang fra Venø Havn klokken 09.20, og klokken 10.15 er der mulighed for at stige ombord og komme med på turen til Oddesund Nord fra havnen i Struer.

På dagstur med den gamle Venøfærge til Oddesund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce