Nye tiltag til Struer Bjerggrandprix

I aften går det løs. Arkivfoto

Nye tiltag til Struer Bjerggrandprix

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Arrangørerne bag Struer Bjerggrandprix, der finder sted i aften, har lavet lidt om på den fire år gamle begivenhed

Struer: For fjerde år i træk bliver der i aften, mandag, afholdt Struer Bjerggrandprix. Men i år foregår det på en lidt anden måde, end det plejer, fortæller Carsten Højmose Thomsen, som er med til at arrangere det for Struer Cykelklub:

- I år er det ikke én lang rute, som det har været før, men fem og en halv rundstrækninger på omkring 9,5 kilometers længde, forklarer han.

Det betyder dog ikke, at rytterne ikke kommer til at få sved på panden - den nye rute er tilrettelagt således, at man skal bakse sig op af Kjærgårdsmølle ikke mindre end seks gange.

- Det er en lille, skrap stigning, der napper lidt i lårene, som Carsten Højmose Thomsen formulerer det.

Vejret er vigtigt

I alt får man omkring 55 kilometer i benene, når man kører rundstrækningen 5,5 gange. Startsted er ved Bike Point i Klosterheden, og det er også her, der vil blive uddelt præmier modsat tidligere år, hvor kåringen har fundet sted ved rådhuset i gågaden.

Struer Cykelklub vil forsøge at slå på, at Struer Bjerggrandprix ikke er et konkurrenceløb som sådan, men et motionsløb, og der uddeles derfor ikke præmier til anden- eller tredjepladser. Til gengæld trækkes der lod om præmier doneret af lokale sponsorer.

- Men vinderne i dame- og herrerækken bliver selvfølgelig kåret og præmieret, fortæller Carsten Højmose Thomsen.

Og selvom vejret umiddelbart har været godt de sidste par uger, så er det faktisk noget af det, der bekymrer klubben allermest. Vejrforholdene afgør, hvor mange der vælger at dukke op for at deltage, og de senere år har deltagertallet været en smule dalende.

- Det første år havde vi 170 ryttere med, hvor vi landede tæt på 100 sidste år. Vi håber på, at der kommer over 100 i år, siger Carsten Højmose Thomsen.

Nye tiltag til Struer Bjerggrandprix

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce