Vi bruger cookies!

dagbladet-holstebro-struer.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.dagbladet-holstebro-struer.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Ny vej til alle de lokale fødevarer

Kristian og Maria Lundgaard-Karlshøj har selv fået succes med nicheproduktioner af både mel og grøntsager og kød fra Ausumgaard-grisen, og Ausumgard bliver nu knudepunkt for distribution af fødevarer fra alle lokale producenter, der tilmelder sig fødevarenetværket Madsamling. Foto: Johan Gadegaard

Ny vej til alle de lokale fødevarer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjerm: Om en uges tid bliver det muligt at frinde frem til et bredt udvalg af lokale fødevareproducenter med et enkelt klik på nettet.

Det sker, når internetportalen Madsamling 18. januar åbner for bestillinger af alt fra honning fra Struer til koteletter fra Ausumgaard.

Alt i alt er der allerede fra starten producenter med cirka 100 forskellige varer på hylden med i projektet, som er etableret med omdrejningspunkt på Ausumgaard.

Her kan varerne fra alle de mange producenter, der er med i projektet, hentes om torsdagen, hvis de bliver bestilt inden tirsdag.

En stor fordel for alle, der gerne vil bruge flere lokale fødevarer til daglig. Men også en stor fordel for producenterne.

- Når det bliver nemmere at få produkterne afsat, håber vi, at det kan få endnu flere til at starte en nicheproduktion af lokale fødevarer, når afsætningskanalen ligger klar, siger Kristian Lundgaard- Karlshøj fra Ausumgaard.

Ny vej til alle de lokale fødevarer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.