Ny cykelsti er nu klar til at blive indviet

Bag Folkefest står Humlum & Omegns Borgerforening, Oddesund Beboerforening og Thyholm Cykel- og Løbeklub. Arkivfoto: Stine Kjærside

Ny cykelsti er nu klar til at blive indviet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oddesund/Humlum: Cykelstien mellem Humlum og Oddesund er nu ved at være klar til at blive indviet. Det oplyser arbejdsgruppen for Folkefesten Oddesund - Humlum.

Efter lang tids hårdt arbejde er den sidste fase af etableringen af cykelstien nu færdig - en stibro, der fører cykelstien over jernbanen ved Oddesundvej.

Det skal fejres, og det bliver det lørdag den 11. august, hvor der ifølge arbejdsgruppen er kreeret et program til det brede publikum og en helt særlig trøje med logo - designet til dagen af Tina Kjær fra Thyholm.

Der vil være fuld damp lige fra morgenen af, hvor man kan tage morgenfærgen Venøsund til Oddesund fra Struer klokken 8.45 - Venøsund vil sejle i pendulfart mellem Oddesund og Struer hele dagen frem til klokken 16.

Simultane taler

Den mere officielle del af Folkefesten begynder klokken 10 i både Oddesund og Humlum, hvor byrådspolitikerne Palle Lykke Ravn (S) og Marianne Bredal (V) vil holde tale hvert sit sted.

Herefter begiver deltagerne sig samlet videre til midten af cykelruten, hvor Dorthe Hvid fra Vejdirektoratet samt borgmester Niels Viggo Lynghøj (S) vil tale og udføre den officielle åbning af den nye cykelsti.

Når snoren er klippet, vil det officielt være muligt at cykle fra Holstebro til Odby på Thyholm, uden at man skal blande sig med den øvrige trafik. Det er en rute på cirka 40 kilometer.

Planen er så, at dem, der kommer fra Oddesund, fortsætter til Humlum, og dem, der kommer fra Humlum, fortsætter til Oddesund. Der vil begge steder være musik med alt, hvad der dertil hører af forplejning.

Læs mere på www.folkefest.nemtilmeld.dk

Ny cykelsti er nu klar til at blive indviet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce