Ny bil-festival trækker kendisser til Struer

Komikeren Frank Hvam skal være med til at kaste glans over Dansk Elbil Festival, der afvikles på havnen i Struer i næste måned. Arkivfoto: Morten Pape

Ny bil-festival trækker kendisser til Struer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Komikeren Frank Hvam er en af de kendte, der skal være med til at synliggøre Dansk Elbil Festival i Struer i juni.

Struer: Der er kendte folk, som kører elbil, og de kan helt bogstaveligt være med til at udbrede kendskabet til mulighederne og fordelene.

Det er baggrunden for, at folkene bag den planlagte elbil-festival i Struer har hyret komikeren Frank Hvam og tegneren Anders Morgenthaler til at deltage i arrangementet, der afvikles på havnen i Struer 23. juni.

- Jeg tror, det er noget, der kan være med til at gøre det ekstra attraktivt, siger projektleder Thomas Eilskov Jensen, der er marketingkonsulent i Jysk Energi.

Helt konkret skal Frank Hvam og Anders Morgenthaler være med i et panel, hvor de skal svare på spørgsmål fra de besøgende på elbil-festivalen, som er den første af sin art i Danmark.

Både Frank Hvam og Anders Morgenthaler kører elbil til daglig. Som energiselskab vil vi gerne slå et slag for, at flere overvejer at vælge den løsning. Det kan lade sig gøre med det udvalg, der er på markedet i dag.
Thomas Eilskov Jensen, marketingkonsulent, Jysk Energi.

De kører faktisk elbil

- Både Frank Hvam og Anders Morgenthaler kører elbil til daglig. Som energiselskab vil vi gerne slå et slag for, at flere overvejer at vælge den løsning. Det kan lade sig gøre med det udvalg, der er på markedet i dag, siger Thomas Eilskov Jensen.

Det er også lykkedes for arrangørerne at få meteorolog Jesper Theilgaard med. Han kører dog i ikke elbil - endnu da.

I spørgepanelet skal de tre svare på alt, der har med elbiler at gøre, og arrangørerne forventer, at der kommer en del spørgsmål om priserne og mulighederne for at lade batterierne op.

Der vil også være rig lejlighed til, at de besøgende kan prøve en tur i en elbil.

- Det skal være nemt at få en prøvetur, og der skal være adskillige modeller i flere prisklasser at vælge imellem, lyder det fra arrangørerne.

Passer til danskernes behov

- Vi vil gerne vise, at det godt kan lade sig gøre. De her biler passer til de fleste danskeres behov. Det er ikke så svært, som mange måske tror, siger Thomas Eilskov Jensen, der glæder sig over, at det bliver lige netop Struer, som bliver vært for den første Dansk Elbil Festival.

- Det bliver en fed event, der lander i Struer, siger han.

Elbilfestivalen får også besøg af en person, som næsten er selvskrevet til at deltage, nemlig Anna Hilden, som er med i bestyrelsen for Forenede Danske Elbilister (FDEL). Det oplyser arrangørerne.

Ny bil-festival trækker kendisser til Struer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce