Nu vender de tilbage med skønsang og højt humør

Sangerne fra DR Vokalensemblet fyldte blandt andet Kvickly med sang, da de var i Struer i 2017. Arkivfoto: Morten Stricker

Nu vender de tilbage med skønsang og højt humør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sangerne i vokalensemblet fra Danmarks Radio fik sig så god en oplevelse i Struer i 2017, at de hellere end gerne vender tilbage og kommer til byen igen i 2019

Struer: Vokalensemblet fra Danmarks Radio vender i 2019 tilbage til Struer for at give koncerter og optræde med de lokale kor og på skoler og virksomheder efter stort set samme model som i 2017.

Dengang var medlemmer af vokalensemblet i Struer sammen med både DR Big Band og DR Symfoniorkestret, som gav koncert i henholdsvis Folkets Hus og Gymnasiehallen, og om et par uger vender big-bandet også tilbage for at give endnu en koncert i Folkets Hus.

Musikerne fra de store orkestre og kor fra Danmarks Radio fik i det hele taget en god oplevelse i Struer.

De kvitterede således også for opholdet i Lydens By med en invitation til tre af de store koncerter i DRs koncerthus i København, og det var under koncerten med vokalensemblet i fokus, at ideen om at vende tilbage til Struer i 2019 begyndte at slå rødder.

Siden da har turist- og eventchefen i Struer Kommune, Kim Høfler, og lederen af Struer Musikskole, Per Odgaard, været i jævnlig kontakt med vokalensemblet, og mandag var en repræsentant fra Danmarks Radio i Struer for at mødes med både Kim Høfler, Per Odgaard og organisten ved Struer Kirke, Jørgen Jeppesen.

- Vi kan ikke afsløre så mange detaljer, fortæller Kim Høfler, men en ting er sikkert.

Sangerne fra Vokalensemblet lover, at de også i 2019 vil komme ud i byen, så alle får mulighed for at høre dem, som det for eksempel var tilfældet, da de stillede sig op og fyldte indgangsarealet i Kvickly med sang, som de færreste havde hørt den før.

Desuden vil vokalensemblet fra DR gerne ud på skolerne, og mon ikke vi også kan se frem til endnu en oplevelse med koret fra DR i front sammen med et bredt udvalg af de lokale kor i Struer Kirke.

Nu vender de tilbage med skønsang og højt humør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce