Nu ruller det på cykelstien

Så blev cykelstien mellem Humlum og Oddesund indviet. Her ses Marianne Bredal (V), som er formand for teknik og miljøudvalget i Struer Kommune i selskab med Annette Lind (S) som er undervisningsordfører for Socialdemokratiet i Folketinget. Privatfoto

Nu ruller det på cykelstien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cykelstien mellem Humlum og Oddesund indviet i regn og blæst

Humlum: Det var de lokale borgerforeninger, der tog initiativ til at gøre lidt ekstra ud af begivenheden, da den nye cykelsti fra Humlum til Oddesund blev indviet i weekenden.

- Målet var at få skabt trafik på cykelstien hele dagen, fortæller Carsten Veje Skovsted fra Humlum, og samtidig var der lagt an til både fest og markedstemning i både Humlum og omkring Pakhuset i Oddesund.

- Kunne vi få 500 med, var det fint, og fik vi 1.000 ville det være fantastisk, fortæller han.

Dette var udgangspunktet, og i regn og blæst blev målsætningerne opfyldt.

- Det blev en rigtig fin dag. Da der blev holdt taler i Humlum og løberne fra Bremdal Løbeklub kom forbi var vi nok 500 til indvielsen i Humlum, fortæller Carsten Veje Skovsted, og børneløbet om eftermiddagen blev også en succes.

- Vi kan kun være tilfredse, mener han og glæder sig over, at cykelstien endelig er etableret og klar til brug.

Det samme gjorde Karin Houmann, som var med til at rejse hele debatten om trafiksikkerheden på hovevejen mellem Humlum og Oddesund, da hun som medlem af socialdemokraternes byrådsgruppe i byrådet for adskillige år siden fik sat en ny cykelsti på strækningen ind som topprioritet på den kommunale ønskeliste, der så blev sendt videre til Vejdirektoratet.

Nu kunne hun se resultatet.

- Det var politik, der blev til virkelighed, konstaterer hun med en forventning om, at Struer Kommune nu følger op og gør hele projektet færdigt.

- Det er Struer Kommune der skal etablere en tunnel ind under hovedvejen, så vi også får en sikker forbindelse ned til Humlum Havn. Vejdirektoratet har gjort klar til det, fortæller hun.

Carsten Veje Skovsted forventer, at det næste skridt bliver en cykelsti op over Draget, så man kan komme sikkert på cykel helt fra Holstebro til Thisted.

Det blev en rigtig fin dag. Da der blev holdt taler i Humlum og løberne fra Bremdal Løbeklub kom forbi var vi nok 500 til indvielsen i Humlum.
Carsten Veje Skovsted, Humlum

Nu ruller det på cykelstien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce