Nu er ny MTB-bane snart på vej

Der kan køres på mountainbike hele vejen rundt om Energi Park Struer, når banen er færdig. Arkivfoto: Frede Stengaard

Nu er ny MTB-bane snart på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Arbejdet med at få anlagt en mountainbike-bane i Struer kommer tættere på, selvom projektet har trukket ud.

Struer: Det er to år siden, at der først var snak om en MTB-bane i nærheden af Energi Park Struer, og nu ser det ud til, at planerne snart kan blive ført ud i livet.

Projektet var på dagsordenen ved et møde i kultur- og fritidsudvalget mandag, og her kom det ifølge udvalgsformand Lars Møller Pedersen (S) frem, at det ikke kan vare længe nu.

- Vi forventer, at der ligger en konkret linjeføring klar i slutningen af denne måned, bare så vi lige er sikre på, at ingen kommer i karambolage med nogle boldspillere, for eksempel, og ellers er det lige på trapperne, siger Lars Møller Pedersen.

Hos Struer Cykelklub, der skal etablere den kommende MTB-bane, lyder det også, at der formentlig ikke er længe til, at byggearbejdet kan komme i gang.

- Vi tripper for at komme i gang. Den tekniske del af banen er afklaret og har fået ok fra kommunen, så lige nu venter vi på det endelige "go", siger Michael Sand fra Struer Cykelklub.

Oprindeligt havde cykelklubben håbet, at banen havde stået færdig allerede sidste år, men en mere omfattende proces end forventet har trukket arbejdet ud.

- Hvis vi er lidt optimistiske, så håber vi, at vi kan melde, at vi er færdige inden udgangen af 2018, siger Michael Sand.

Nu er ny MTB-bane snart på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce