Livets store spørgsmål på kursus

Karin Juul Jensen håber at se mange deltagere på kurset. Pressebillede

Livets store spørgsmål på kursus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvidbjerg: Alpha-gruppen på Thyholm står i samarbejde med Lemvig Bykirke for et Alpha-kursus i Kulturhuset i Hvidbjerg på Thyholm. Første kursusaften er torsdag 25. oktober.

Alpha er et verdensomspændende koncept, der køres i folkekirke, frikirker og også i nogle katolske kirker.

Er man én af de, som gør sig tanker om livet og døden? Hvorfor der er så meget ondt i verden? Hvad der sker, når vi dør? Hvad det egentlig vil sige at tro? Og om der faktisk findes en Gud...?, så er kurset en mulighed for at få drøftet nogle af de spørgsmål.

- Ofte kan livet komme til at handle om at komme igennem dagens praktiske gøremål med arbejde, sørge for familien, sørge for huset og slappe lidt af inden det hele starter forfra, siger Karin Juul Jensen og fortsætter:

- Så kan det være godt at stoppe op en gang imellem og spørge sig selv: "Er der mon mere i livet en dette?"

- Sidst vi tilbød Alpha-kurset på Thyholm, var for omkring syv år siden. Der var nogle meget begejstrede deltagere, og vi, der stod som arrangører, fik rigtig meget ud af det. Det er bare spændende at snakke med andre mennesker om livets store spørgsmål og høre om, hvad andre har at fortælle, siger Karin Juul Jensen videre.

Kurset strækker sig over ti aftener. Helt grundlæggende er Alpha for de, som gerne vil undersøge de dybe spørgsmål i livet, lære mere om den kristne tro, kan lide at tale med andre, og som søger et hyggeligt og åbent fællesskab.

Hver aften vil der være et oplæg om et centralt emne. Efterfølgende diskuteres aftenens emne i små grupper; og intet spørgsmål er for banalt eller for provokerende.

Livets store spørgsmål på kursus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce