Kunsten væltede ind hos Mississippi

Censureringen omfattede værker fra omkring 40 kunstnere. Pressebillede

Kunsten væltede ind hos Mississippi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mississippis censurerede udstilling viser værker fra hele landet. 40 kunstnere havde indsendt værker.

Hvidbjerg: Kulturhuset Mississippi i Hvidbjerg har inviteret kunstnere over hele landet til at deltage i Mississippis årlige censurerede kunstudstilling, der har fernisering lørdag 19. maj kl. 14. Udstillingen varer frem til 17. juni og der er åben for udstillingen hver fredag, lørdag og søndag kl. 13.30-17, samt alle helligdage. Mange kunstnere havde sat kursen mod Thyholm da der var indlevering til den censurerede kunstudstilling onsdag, torsdag og fredag i forrige uge. Censureringen foregik lørdag og søndag. Geografisk er der kommet kunst fra hele landet. Der er indsendt kunst i følgende kategorier: maleri, tegning, grafik, foto, keramik og blandform. Så det bliver spændende at se hvor mange af kunstværkerne der kommer igennem censorkomiteens nåleøje. Der var indsendt omkring 200 kunstværker af ca. 40 kunstnere, så det var et hårdt arbejde, censorkomiteen har udført i weekenden. Der blev ført mange diskussioner frem og tilbage før, man blev enige om hvilke kunstværker, der skulle udstilles.

Censorkomiteen bestod af: Jon Gislason, billedkunstner og tidligere underviser ved Aarhus Kunstakademi, Helenaa Hedegaard, keramiker og underviser ved Aarhus Kunstakademi samt Pia Möller-Light, billedkunstner fra Aarhus Kunstakademi

I forbindelse med den censurerede kunstudstilling, vises en specialudstilling med Niels Steen Sørensen, der blandt andet vil udstille en serie af hans croquis tegninger og Myrna Wølhk Vilbæk, Aarhus, der er kolorist i ordets egentlige betydning. Myrna Wølhk Vilbæk arbejder med både akvaral, tusch og acryl.

/EXP

Kunsten væltede ind hos Mississippi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce