Krummer fra de riges bord

Povl Eskild Pedersen og Helene Bylov fra Alternativet blev anerkendt for deres indsats i valgkampen med pster i både Hjemmeværneets Distriktsudvalg, Gundlisteudvalget og kommunens kunstudvalg. Foto: Johan Gadegaard

Krummer fra de riges bord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Struer: Alternativets kandidater til byrådet i Struer klarede ikke skærene, da de for første gang forsøgte at samle stemmer nok til et mandat.

Men som tak for hjælpen til det nye flertal, som består af otte fra Socialdemokratiet, to fra SF og Peter Vestergaard fra Radikale Venstre, fik Povl Eskild Pedersen og Helene Bylov fra Alternativet alligevel et par poster, da det nye byråd skulle udpege medlemmer til et væld af udvalg og bestyrelser, hvor der er repræsentation fra Struer Kommune.

Povl Eskild Pedersen fik sine ønsker opfyldt og bliver medlem af Hjemmeværnets Distriktsudvalg og af Grundlisteudvalget, som står for udpegning af domsmænd til Retten. Helene Bylov blev godkendt som nyt medlem af Kunstudvalget.

 - Det er krummer fra de riges bord, men også en anerkendelse af den indsats, vi har gjort i Alternativet, konstaterer Povl Eskild Pedersen.

Alternativet leverede således 243 stemmer til Niels Viggo Lynghøjs kandidatur til borgmesterposten via et valgforbund med både Enhedslisten, SF og Radikale Venstre.

Povl Eskild Pedersen mener derfor også, at det kan være med til at holde gejsten oppe, at Alternativets kandidater bliver tilgodeset under det konstituerende møde, selv om skuffelsen over, at der ikke var stemmer nok i Struer Kommune til et mandat til Alternativet, stadigvæk sidder i kroppen.

 

Krummer fra de riges bord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce