Købmanden gav gratis hotdogs

Tre mand var de om at servicere Rosengårdens beboere, og der var masser af ros til Lars Daugbjerg. Foto: Stine Kjærside

Købmanden gav gratis hotdogs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Beboere og personale på plejehjemmet Rosengården i Humlum gik ikke sultne i seng mandag. Den lokale købmand Lars Daugbjerg, der ejer Spar-butikken, kom forbi med en pølsevogn - kvit og frit.

Humlum: Han er ikke meget for selv at tale eller indrømme det, men købmanden i Humlum, Lars Daugbjerg, har stor betydning for borgerne i området. Måske specielt hos de ældre borgere, og der er ingen tvivl om, at de også betyder noget for ham. Det sidste var i hvert fald ikke til at overse, da Lars Daugbjerg sammen med to hjælpere mandag eftermiddag rullede en hel pølsevogn ind på pladsen foran plejehjemmet Rosengården i Humlum, hvor han så ellers bød på både ristede, røde, remoulade og ristede løg - helt gratis.

Den eftertragtede grillmad blev bragt til plejehjemmet på grund af Spar-butikkens 10 års jubilæum i lørdags. Der blev det fejret med kaffe og kage, men Lars Daugbjerg følte også, at de ældre på plejehjemmet skulle have noget særligt.

- Bare fordi de bor på et plejehjem, betyder det jo ikke, at de ikke også gerne vil forkæles lidt engang i mellem. Mange af dem kender jeg jo også fra butikken, siger Lars Daugbjerg, der ofte møder nogle af beboerne på plejehjemmet i sin Spar-forretning.

Bare fordi de bor på et plejehjem betyder det jo ikke, at de ikke også gerne vil forkæles lidt engang i mellem.
Lars Daugbjerg, butikschef, Sparkøbmanden, Humlum
Også smil blandt både beboere og medarbejdere var der at spore mandag i Humlum. Foto: Stine Kjærside
Også smil blandt både beboere og medarbejdere var der at spore mandag i Humlum. Foto: Stine Kjærside

Stor betydning

Pølsevognen blev egentlig lejet til købmandens medarbejdere i forbindelse med hans ti års jubilæum som købmand. Men da han talte med plejehjemmet, om de kunne tænke sig at få den på besøg, var der ingen tvivl om, at det blev et stort ja.

- Det betyder meget for dem, siger Karen Margrethe Krabbe Høyer, der er funktionsleder på Rosengården, mens beboere med store smil på læberne trisser forbi hende med hotdogs og øl i hænderne.

- Lars har altid været meget forstående over for vores beboere, og de kan rumme dem nede i butikken. Han er også flink til at bringe varer ud til dem, der ikke selv kan gå ned i butikken, både dem, der har en fast ordning, og dem, der bare lige skal have noget ved siden af, siger Karen Margrethe Krabbe Høyer.

Det var i hvert fald tydeligt at se, at pølsevognen og dens indhold bragte glæde. Beboere gik sammen med personale rundt med store smil, og nogle kom flere gange forbi pølsevognen for at bestille.

- Det bringer et frisk lille pust ind, og det er altid dejligt. Det er så fantastisk, at han vil gøre det her, siger en frivillig på stedet.

Købmanden gav gratis hotdogs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce