Kilen Rock: Nu over to dage i 2019

Kilen Rock udvider til også at have livemusik om fredagen. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Kilen Rock: Nu over to dage i 2019

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Endagsfestivalen bliver til to, når Kilen Rock 2019 løber af stablen.

Struer: Han kan endnu ikke komme ind på, hvem der vil indtage scenen. Men Jan Kjeldsen, en af arrangørerne af Kilen Rock, kan sige så meget, som at der kommer til at ske nye ting, når Kilen Rock vender tilbage næste år. Først og fremmest er der ikke længere tale om en endagsfestival, eller en endags-folkefest, som arrangementet ynder selv at kalde sig.

Kilen Rock 2019 bliver nemlig en todages-festival, fortæller Jan Kjeldsen.

-Vi har altid gået med tankerne om at gøre det til en todages-begivenhed, men vi har også altid lagt det ned igen, fordi det er et meget omfattende projekt, og vi ikke rigtig troede på, at vi kunne trække borgerne i Struer ud til fest to dage i træk, siger Jan Kjeldsen.

Men en aftale med en ny samarbejdspartner, hvis navn ikke bliver nævnt, har ændret på tingene. Derfor starter Kilen Rock næste år allerede om fredagen med livemusik, hvoraf den nye samarbejdspartner vil stå for købet af de fleste billetter. Her vil omkring 800-1200 billetter blive solgt til andre private. Lørdag vil forblive som de andre års Kilen Rock-fester.

- Lørdag bliver om muligt endda endnu bedre, fordi arrangementet om fredagen gør, at vi har flere penge til musik-indslag lørdag, siger Jan Kjeldsen.

Endnu er der hele meget hemmeligt, men til december vil Kilen Rock afsløre de første par navne til den kommende todages-festival.

Kilen Rock: Nu over to dage i 2019

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce