Katte vender hjem med både olie og maling på pelsen

Tirsdag skete det for Mette Snedker Petersens røde kat, og søndag vendte hendes hvide kat så også hjem efter en tur i det fri med rød maling i pelsen. Privatfoto

Katte vender hjem med både olie og maling på pelsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Nogen må gøre det med vilje, mener Mette Snedker Petersen efter at begge hendes katte nu er kommet hjem med både olie og maling i pelsen

Struer: For en uges tid siden vendte Mette Snedker Petersens røde kat hjem med pelsen sølet til af olie og nogle store lyserøder plamager på ryggen.

- Den havde nok været inde i et eller andet, og jeg regnede med, at det var et tilfælde, og at den nok havde fundet ud af, at det ikke var noget, den skulle gøre igen, fortæller hun.

Søndag skete det samme så for hendes hvide kat, og nu betragter Mette Snedker Petersen det ikke længere som et tilfælde.

- Der må være nogen, der har gjort det med vilje, mener hun.

Hun forsøgte derfor at finde ud af, om det var sket for andre i nabolaget, hvor hun bor på Struerdalvej i Struer, og et par af naboerne havde være udsat for det samme.

- Folk kunne da opsøge mig og fortælle det, hvis de var sure over et eller andet, mener hun, og fortæller, at begge hendes katte har halsbånd med kontaktoplysninger, så det er muligt at komme i kontakt med hende, hvis man føler sig generet af dem.

- Det er i alle tilfælde ikke rimeligt at oversprøjte dem med både maling og olie, mener hun og fortæller, at det først er i år, at hun er begyndt at lukke dem ud i det fri.

- Vi har haft dem som indekatte, indtil vi flyttede i hus her i påsken i år. Så de holder sig for det meste i nærheden og kommer også, når jeg kalder på dem, fortæller hun.

Folk kunne da opsøge mig og fortælle det, hvis de var sure over et eller andet.
Mette Snedker Petersen, Struer

Katte vender hjem med både olie og maling på pelsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce