Jegindø Havn imponerer

Eva Kjer Hansen besøgte Jegindø Havn og hørte om muslingefiskeriet.

Jegindø Havn imponerer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forhenværende minister Eva Kjer Hansen og oplevede blandt andet muslingefiskeriet

JEGINDØ: Onsdag den 8. november besøgte forhenværende minister for Miljø- og Fødevarer Eva Kjer Hansen Jegindø Havn, hvor den store aktivitet omkring muslingefiskeriet i Limfjorden blev forklaret.

Eva Kjer Hansen besøgte virksomheden Johs. Jensen Fiske og Muslingeeksport. Virksomheden gennemgik alt om fangstmetoder, kvoteadministration, sortering og kvalitetskontrol af produkterne. Eva Kjer Hansen udtalte i den forbindelse:

- Jeg elsker muslinger og ved, at det er en sund spise, og så er det spændende at se en virksomhed, som forarbejder muslingerne.

Johs. Jensen Fiske og Muslingeeksport er vokset op i løbet af de seneste 3-4 år til nu ca. 8 medarbejdere og samarbejder med andre lokale leverandører af service på maskiner og redskaber samt transport.

Struer Kommune har gennem de sidste 3-4 år investeret ca. 3,5 mio. som har forbedret forholdene for erhvervet på Jegindø Havn, og bedømt på aktivitetsniveauet har det været rigtig godt ramt. Foruden investeringssum er der også ydet et lån fra kommunens side.

  Eva Kjer Hansen kommer fra Sønderjylland, hvor der også kan være særlige forhold omkring belåning af huse ved salg. Disse problemer hørte den fhv. minister om i Hvidbjerg Bank. Som en af de banker, som har sit hovedsæde uden for de større byer, har Hvidbjerg Bank selvfølgelig stort kendskab til finansiering af huse i udkantsområder. Eva Kjer Hansen lyttede meget interesseret til mulighederne for at gøre det nemmere at få finansiering til virksomheder og huskøb.

 Inden hjemturen blev der også tid til at se Midtpunktet inden mødet med lokale Venstre-folk fra Thyholm og Struer Kommune til spisning på Tambohus Kro.

Jegindø Havn imponerer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce