Ingen plads til Anne-Mie - men hun er alligevel tilfreds

105 havde sat kryds ved Anne-Mie Andersen fra Kristendemokraterne til regionsrådsvalget. Foto: Johan Gadegaard

Ingen plads til Anne-Mie - men hun er alligevel tilfreds

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anne-Mie Andersen stillede op til regionsrådet for Kristendemokraterne, men hendes mål var ikke selv at få en plads. Det fik hun heller ikke, men det var alligevel en succes.

Struer: Det lyder måske lidt mærkeligt. At stille op til valg uden det mål at opnå en plads. Men det var lige netop, hvad Anne-Mie Andersen fra Asp gjorde, da hun stillede op til regionsrådet for Kristendemokraterne.

- Jeg gjorde det først og fremmest for at støtte op om Marianne (Karlsen, red.) og sørge for, at hun kom ind. Og det gjorde hun jo, så jeg er glad og tilfreds, siger Anne-Mie Andersen.

Anne-Mie Andersen havde heller ikke selv gjort meget væsen af sin valgkampagne, men i stedet brugt sine kræfter på at støtte op om Marianne Karlsmose på blandt andet de sociale medier - hun er nemlig social media manager for Kristendemokraterne på Facebook og Twitter.

 

Jeg gjorde det først og fremmest for at støtte op om Marianne og sørge for, at hun kom ind. Og det gjorde hun jo, så jeg er glad og tilfreds.
Anne-Mie Andersen, kandidat til regionsrådet for Kristendemokraterne

Fint tilfreds

Anne-Mie Andersen fik dog alligevel en del personlige stemmer - helt præcist 105. Marianne Karlsen fik 5262.

- Det er flere, end jeg fik sidste gang, så det er fint. Det er jeg fint tilfreds med, siger Anne-Mie Andersen, der, da Dagbladet talte med hende, kun havde set tallene fra de personlige stemmer fra Struer.

Alt i alt var kommunalvalget 2017 en god oplevelse for Asp-borgeren. Kristendemokraternes Marianne Karlsmose fra Tarm fik en plads i regionsrådet som håbet, og endnu bedre er hun også kommet i psykiatrirådet, som partiet også havde håbet på. Psykiatriområdet var også noget af det, der lå Anne-Mie Andersen på sinde i hendes egen valgkampagne, så hun glæder sig nu til, at partiet kan komme ind og få indflydelse.

- Marianne ville helst i psykiatriudvalget, så det er rigtig fint. Nu skal vi ind og have noget indflydelse, siger hun.

Ingen plads til Anne-Mie - men hun er alligevel tilfreds

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce