Indsamlingen skrider frem i Asp

Indsamlingen i Asp skrider fremad. Arkivfoto

Indsamlingen skrider frem i Asp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er et stykke endnu, men de nærmer sig målet i Asp, hvor anparter på 2500 kroner skal finansiere en ny købmandsbygning.

Asp: Det er kun fire uger siden, at en styregruppe i Asp gjorde alvor af et initiativ og begyndte en indsamling for at kunne bevare den lokale købmand.

Og på de fire uger er der røget over 1,3 millioner kroner i kassen i form af anparter i den nye, kommende købmand på 2500 kroner per styk.

- Det er jo slet ikke dårligt, siger Brian Brun Nielsen fra styregruppen.

Og der er flere gode nyheder. De frivillige har nemlig fået tilsagn om et tilskud fra den lokale LAG-afdeling på 450.000 kroner. Det beløb mangler dog endnu at blive godkendt i Erhvervsstyrelsen, men det er blot et spørgsmål om formaliteter, forlyder det.

- Så det er helt vildt, hvad der er sket på fire uger. Vi er i hvert fald godt på vej, siger Brian Brun Nielsen.

For at kunne realisere planen om en nyopført købmandsbygning, som den nuværende købmand så skal leje sig ind i, kræves det, at indsamlingen ender på omkring to millioner kroner - gerne mere.

- Men uanset beløbsstørrelsen så går vi i næste uge i gang med at indsamle tilbud på byggedelen. De frivillige indsamlere har heller ikke været hos alle husstande endnu, så der er stadig nogen, der mangler at få besøg, hvilket de vil få i løbet af ugen. Vi er i hvert fald ikke i tvivl om, at pengene nok skal komme, siger Brian Brun Nielsen.

Går alt med indsamlingen, som det skal, er det håbet, at byggeriet af den nye købmandsbygning kan begynde i slutningen af dette år.

Indsamlingen skrider frem i Asp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce