Ilse fik fire kolde timer i garagen - se fotos

»Det er hårrejsende, som de behandler os,« mente Ilse Makholm, da hun blev udskrevet fra hjemmeplejens døgnafsnit og sat af ved post- og folkeregisteradressen i Resen. Foto: Frede Stengaard.

Ilse fik fire kolde timer i garagen - se fotos

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ilse Makholm blev mod sin vilje sat af ved sin postadresse i Resen, hvor hendes samlever nægtede at lukke hende ind.

Ved 14-tiden tirsdag eftermiddag blev 77-årige Ilse Makholm udskrevet fra døgnafsnittet ved plejecentret Vestcenter Kilen i Struer.

Hun havde fået afslag på en forlængelse af sit ophold, og i mod sin vilje blev hun sat af med alle sine ejendele på sin folkeregisteradresse hos samleveren Paul Føns Hansen på Lillemarken i Resen. For hun kunne ikke komme ind. Paul Føns Hansen nægtede at åbne for hende.

Ved 15-tiden ringede han til politiet.

Vil have en aftale

»Jeg anmeldte kommunen for at have sat Ilse af i hjemløs tilstand i min indkørsel,« fortalte han, mens Ilse Makholms søn, som bor i nærheden, fik installeret et par gasvarmere i garagen.

»Jeg vil have en skriftlig aftale med Struer Kommune om, hvad der skal ske, inden jeg lukker hende ind. Vi må have en aftale om, hvordan hun skal plejes, og vi kan ikke få kommunen i tale,« forklarede Paul Føns Hansen over telefonen.

Umiddelbart virkede han urokkelig i sin afvisning,« og ude i garagen fik han opbakning fra Ilse Makholm.

»Jeg håber da, at Paul får medlidenhed med mig og lukker mig ind. Men det kan ikke passe, at han skal betale for at have mig boende. Når jeg er der, bliver han trukket i sin pension. Jeg vil ikke drive rovdrift på ham. Så jeg regner selvfølgelig med, at de kommer fra kommunen og henter mig igen, når jeg ikke kan komme ind,« fortalte hun.

Læs om hele Makholm-sagens forløb i onsdagsudvaven af Dagbladet eller i Folkebladet Lemvig.

Ilse fik fire kolde timer i garagen - se fotos

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce