Husker du øglen, der blev fundet i Humlum? Den har stadig ingen ejer

Dette billede er blandt andet blevet brugt til at fremlyse steppevaranen, der nu har det godt i Herning. Privatfoto

Husker du øglen, der blev fundet i Humlum? Den har stadig ingen ejer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sidst i september blev en steppevaran fundet til stor forundring for borgerne i Humlum. Og det er stadig mystisk, hvordan den endte der.

Humlum/Herning: Det var lidt af et mysterium, da en halv meter lang steppevaran blev fundet ved tennisbanerne i Humlum i slutningen af september måned. En efterlysning efter en ejer på Facebook gav ingen resultater, og øglen, der var i lidt skidt stand efter at have tilbragt lang tid ude i det fri, blev afleveret hos Benjamin Bergstedt Damgård, der er indehaver af Herning Reptilpark.

Og der er den sådan set stadig.

- Den går stadig hjemme hos mig, og den har det godt. Den har fået mobiliteten tilbage og spiser og trives, fortæller Benjamin Bergstedt Damgård, der i forvejen selv havde en steppevaran.

Hvis nogen virkelig savnede den, så ville de have meldt sig nu.
Benjamin Bergstedt Damgård, indehaver af Herning Reptilpark

Tror ikke ejer kommer

Herning Reptilpark var i kontakt med politiet efter fundet, men ingen havde meldt øglen savnet. Heller ikke et Facebookopslag, der blev delt mere end 250 gange har bragt heldet med sig, og en eventuel ejer har ikke meldt sig.

- Vi har talt om det, og vi er blevet enige om, at han gerne må få lov at blive her og få sit otium så at sige, siger Benjamin Bergstedt Damgård.

Indtil videre er steppevaranen, der har et meget genkendeligt ar på ryggen, stadig fremlyst, så retmæssigt kan Benjamin Bergstedt Damgård først "overtage" den, når den har været fremlyst i seks måneder som hittegods. Inden da vil han tage den med til en stor reptilmesse i Nordjylland til januar, hvor en ejer måske melder sig på banen. Men indehaveren af Herning Reptilpark tror ikke på det.

- Den har som sådan ikke nogen værdi. En steppevaran kan købes for 350 kroner på en messe. Men jeg tror heller ikke, det kan passe, at der ikke sidder en derude, der må vide noget, men som bare ikke åbner munden. Hvis nogen virkelig savnede den, så ville de have meldt sig nu, siger han.

Så efter et par hårde måneder ser det ud til, at den fundne steppevaran nu har fået lidt ro på igen i Herning Reptilpark.

Husker du øglen, der blev fundet i Humlum? Den har stadig ingen ejer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce