Husker du fiskesnøren over Oddesundbroen? Nu kommer sagen for retten

Det var på denne gang- og cykelsti, at fiskesnøre ad to omgang blev spændt ud. Arkivfoto

Husker du fiskesnøren over Oddesundbroen? Nu kommer sagen for retten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En 33-årig mand er tiltalt for falsk anmeldelse, efter to sager hvor fiskesnøre blev spændt ud over gangstien ved Oddesundbroen.

Struer: Den 33-årige mand, der tilbage i juni i år blev mistænkt for at have spændt fiskesnører ud over gangstien på Oddesundbroen skal nu i retten, tiltalt for falsk anmeldelse.

Tre stykker fiskesnøre spændt ud over en gang- og cykelsti lyder måske umiddelbart ikke som noget videre farligt. Men rammer man ind i det, mens man cykler eller kører på knallert, så kan man komme slemt til skade. Det måtte en knallertkører sande 1. oktober sidste år. Han ramlede ind i de tre stykker fiskesnøre, kom ud af kurs, fik en hudafskrabning og nogle tydelige mærker efter snøren.

- Men det kan jo være livsfarligt. Han kunne være blevet ramt på struben og nærmest halshugget. Det her er ikke bare drengestreger, sagde Peder Christensen, vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi, dengang.

Men politiet havde ingen spor i sagen, og sagen blev lagt i bero. Indtil 3. juni i år.

Fanget på overvågning

Her fik politiet nemlig en anmeldelse om, at der endnu engang var fiskesnøre på gang- og cykelstien på broen. Denne gang to snører, der var bundet stramt fast mellem gitter og stolpe på stien, som potentielt kunne have skadet cyklister eller knallertkørere. Og denne gang blev den formodede gerningsmand fanget på overvågningskamera.

Det viste sig at være anmelderen selv.

Ifølge politiet, der undersøgte overvågningskameraer fra stedet, kan man se den 33-årige spænde snøren ud, hvorefter han selv ringer til politiet.

- Vi kan ikke med 100 procents sikkerhed sige, at det er ham, men det ligner ham på den overvågning, vi har fået, fortalte Lilian Jensen fra lokalpolitiet i Holstebro til Dagbladet i juni.

Eftersom den 33-årige var den, der anmeldte begge tilfælde, og det ligner ham på overvågningen, er han mistænkt for at være gerningsmanden. Sagen kommer for retten i Holstebro den 13. november. Manden nægtede sig dengang skyldig.

Husker du fiskesnøren over Oddesundbroen? Nu kommer sagen for retten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce