Hun siger det med blomster under modeshowet i aften

Anette Hyldal Pedersen fra Hyldeblomsten på Ringgade leverer blomster til Jørgen Simonsens haute couture show i Folkets Hus i aften. Foto: Frede Stengaard

Hun siger det med blomster under modeshowet i aften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anette Hyldal Pedersen fra Hyldeblomsten på Ringgade leverer blomster til det Jørgen Simonsen store modeshow i Folkets Hus.

Struer: Anette Hyldal Pedersen fra Hyldeblomsten på Ringgade, som leverer blomster til både bordene i salen og til modellerne, kan bekræfte, at der er kræset om alle detaljer, når haute couture designeren Jørgen Simonsen i aften sender sine modeller på podiet i Folkets Hus og leverer et show, som ellers kun er forundt de få, der bliver inviteret med, når de store modehuse i Paris præsenterer årets modeller for både kunder og presse.

Sammen med Rie Nyborg som er leder af Kulturcenter Struer, har Jørgen Simonsen nemlig sat sig for at give sit publikum i sin fødebyen en helstøbt oplevelse.

- Han går helt tydeligt 200 procent ind i alt det, han gør, og det er en fantastisk oplevelse, fortæller Anette Hyldal Pedersen, som ikke var det mindste i tvivl om, at hun ville sige ja, da Rie Nyborg og Jørgen Simonsen opsøgte hende i butikken.

Anette Hyldal Pedersen ønsker ikke at fortælle, hvad hun helt præcist skal levere til showet.

- Det må vist være en hemmelighed, som først bliver afsløret i aften, fortæller hun.

Men hun vil gerne fortælle om samarbejdet med Jørgen Simonsen.

- Han går bare 200 procent ind i alle detaljer, og det er meget inspirerende. Han har nogle helt bestemte ideer om, hvordan det hele skal gå op i en højere enhed, og så nytter det ikke noget, at der forstyrrende elementer i showet, og her er det så, at vi har fået mulighed for at yde et lille bidrag. Det er jeg selvfølgelig glad for og gør det gerne, fortæller hun som en af de lokale sponsorer, som har gjort det muligt for Rie Nyborg at realisere sine visioner om, at få Jørgen Simonsen hjem til Struer med et show, som man ellers kun kan drømme om i langt de fleste byer uden for Paris.

Han går helt tydeligt 200 procent ind i alt det, han gør, og det er en fantastisk oplevelse.
Anette Hyldal Pedersen, Hyldeblomsten, Struer

Hun siger det med blomster under modeshowet i aften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce