Hov. Fandt sjålne valgplakater gemt i anlægget

Anna Marie Brix Poulsen og ægtefællen Haldor måtte fredag ud med stigen for at sætte nye plakater op. Her er de på Hjermvej i Struer, hvor endnu en plakat var forsvundet. Foto: Jens Work Kristensen

Hov. Fandt sjålne valgplakater gemt i anlægget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DF-afhopperen Anna Marie Brix Poulsen bliver ved med at miste plakater, der typisk forsvinder i ly af natten.

Struer: Det er småt med fremskridt i den besynderlige sag om tyverier af valgplakater i Struer og omegn.

Og tyverierne er ikke holdt op, selv om Anna Marie Brix Poulsen har meldt det til politiet.

- Der bliver ved med at forsvinde plakater. Vi er nået over 40, som kun kan være blevet stjålet, siger Anna Marie Brix Poulsen, som stiller op for borgerlisten Struer-Thyholms Fremtid, efter at hun forlod Dansk Folkeparti tidligere på året.

- Jeg kan køre gennem byen om aftenen, og da hænger de stadig, som de skal - og næste morgen klokken otte er de væk. Så det er om natten, de forsvinder. Det, synes jeg, er ærgerligt. Og det er ikke demokratisk, hvis der er folk, som piller dem ned, fordi de ikke tåler alle, siger Anna Marie Brix Poulsen.

 

Jeg synes, det virker både ulogisk og usandsynligt, at vores plakater skulle ende i Anlægget, når vi har hængt dem op på Holstebrovej.
Anna Marie Brix Poulsen, spidskandidat for borgerlisten Struer-Thyholms Fremtid, løsgænger i byrådet i Struer.

Efterlyser vidner

Anna Marie Brix Poulsen har ikke fået nogen tilbagemelding fra politiet ud over en kvittering for anmeldelsen, og det kan hun godt forstå.

- Politiet har registreret det, men de kan ikke gøre noget, hvis ikke der er vidner, siger Anna Marie Brix Poulsen.

Hun har heller ikke selv fået nogen henvendelser fra vidner, som har set de formodede plakattyve i aktion, men hun har derimod fået en del henvendelser fra folk, som har fundet plakater, der ser ud til at være blevet gemt af vejen.

- Folk ringer og siger: "Det står nogle af dine plakater nede i Anlægget." Og ganske rigtigt - der stod nogle stykker, som vi havde mistet oppe på Holstebrovej, siger Anna Marie Brix Poulsen, som ikke er i tvivl om, hvilke plakater, der har været stjålet, og hvilke der er blevet revet ned af blæsten.

- Jeg synes, det virker både ulogisk og usandsynligt, at vores plakater skulle ende i Anlægget, når vi har hængt dem op på Holstebrovej, siger Anna Marie Brix Poulsen, som nævner flere eksempler på borgere, der har fundet nogle af hendes plakater.

- De står hist og pist, og vi kører ud og henter dem, så snart nogle ringer og siger, de har fundet nogen, siger Anna Marie Brix Poulsen, som desværre også har været ude for at køre forgæves efter plakater, som folk har ringet og fortalt, at de har fundet dér og dér.

 

Trykker nye plakater

Fredag var Anna Marie Brix Poulsen igen ude på en runde for at sætte nye plakater op dér, hvor hendes plakater er blevet fjernet. Avisen kom forbi, mens hun var ude med stigen på Hjermvej. Her kunne hun konstatere, at der stadig hang strips fra de første plakater, men selve plakaterne var ikke til at få øje på.

- Hvis de "bare" var blevet rykket ned, eller hvis de var blæst ned, ville de vel ligge et sted i nærheden. Men det gør de ikke, siger Anna Marie Brix Poulsen.

Men hun opgiver ikke kampen.

- Vi bliver ved med at sætte nye op, siger Anna Marie Brix Poulsen, som netop har bestilt en ekstra portion plakater, som hun må betale af egen lomme.

Og et lille lyspunkt er der i historien: 

- Vi har ikke mistet nogensomhelst plakater på Thyholm. Dér har de fået lov at blive hængende, siger Anna Marie Brix Poulsen, som ikke kan holde smilet tilbage, mens hun sender en særligt venlig tanke til de ærlige folk på Thyholm.

Hov. Fandt sjålne valgplakater gemt i anlægget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce