Her er folkene bag asfaltmaleriet

Folk er mere end velkomne til at komme ud og kigge, når der er biltræf i Struer, lyder det fra arrangør, som skyder på, at der har været holdt 20-30 træf indtil videre denne sommer. Foto: Mathilde Lauritsen 

Her er folkene bag asfaltmaleriet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere end 150 biler og tre gange så mange mennesker var i fredags samlet på Hjulmagervej, hvor et af mange biltræf fandt sted, lyder det fra arrangør.

Struer: Vi efterspurgte tidligere på ugen "kunstneren eller kunstnerne" bag lidt af et mønster, som er at finde på hjulmagervej lidt uden for Struer midtby.

Det resulterede i et hav af kommentarer på avisens Facebookside, hvilket vi siger mange tak for, og tilmed en håndfuld mails om sagen.

En af de mails kom fra 21-årige Mikkel Winther Nielsen, som lige er flyttet til Struer. Han skrev, at det ikke er ham, der har lavet striberne på vejen, men at det er ham, der står for de fleste biltræf i Struer.

Han kunne derfor fortælle, at der i fredags mellem 19.30 og 00.30 var et på Hjulmagervej, hvor flere end 150 biler og tre gange så mange mennesker var til stede.

- Alle dem, der har lyst til at se biler, motorcykler - alt på hjul - kommer bare, forklarer Mikkel Winther Nielsen:

- Den første del af tiden går med at snakke, kigge på biler og hygge sig. Det går der nok et par timer med, og så er der nogle, der gerne vil skyde nogle dæk af. Brænde nogle dæk af, og så kommer der nogle op til start og siger, at de vil have et ræs, og så får de et ræs.

Vi har altid en mand eller to til at stå ved enden af vejen, for at der ikke skal komme modkørende trafik og for at advare, hvis politiet kommer.
Mikkel Winther Nielsen, 21 år, Struer

Brænder i os

Sådan et ræs begynder, hvor Hjulmagervej drejer vinkelret til højre, og man kører så 210 meter i retning mod Fælledvej.

- Det er sådan, man kører. Man kan også køre 400 meter, men det er alt for farligt derude. Det er der slet ikke plads til, siger Mikkel Winther Nielsen:

- Vi har altid en mand eller to til at stå ved enden af vejen, for at der ikke skal komme modkørende trafik og for at advare, hvis politiet kommer.

Alle dele af træffene er nemlig ikke på den rigtige side af loven.

- Vi må ikke det her, men der er så meget, man ikke må i dag, og vi vil hverken chikanere eller være til fare for folk. Derfor finder vi også sådan et område, hvor der kun er en tilkørsel og ingen mennesker, fortæller Mikkel Winther Nielsen.

Men hvorfor bevidst bryde loven?

- Der er noget, som brænder i mange af de her mennesker - benzin og den gode stemning - det er noget, vi lever og brænder for.

Ifølge Mikkel Winther Nielsen er der ikke sket noget i de tre år, han har været med til træffene i Struer.

Her er folkene bag asfaltmaleriet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce