Haveselskabets havefestival

I løbet af weekenden er der blandt andet mulighed for at komme inden for i haven hos Inger Lund og Egon Køhler på Vester Alle. Privatfoto

Haveselskabets havefestival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Struer: Mange steder i Danmark er der åbne haver hen over året, men særligt én weekend holder mange haver åbent samtidigt. Det er Haveselskabets Havefestival, og i år er det nu i weekenden 9.-10. juni.

Som gæst kan du således planlægge en hel rundtur i et område og få set en masse forskellige haver. Det er meget inspirerende og under festivalen er det ofte haver, som normalt ikke holder åbent.

I Struer Havekreds er der tre haver, som er tilmeldt arrangementet, og som er åbne for besøgende. En af disse haver er hos Inger Lund og Egon Køhler, Vesteralle 2A, Struer. Det er en stor byhave med mange spændende og sjældne træer og buske: En plantesamlerhave med stenbede, stauder, græsser og rhododendron. Haven er opbygget over en årrække, men er også under konstant omlægning. Altid et eller andet projekt undervejs. Det er umuligt at beskrive de mange specielle detaljer, og de smukke planter. Det skal ses og opleves.

De haveejere, som inviterer til åben have, er alle medlemmer af Haveselskabet, men husk, at også ikke medlemmer er velkomne som gæster i haverne.

Inger og Egon Køhlers have er åben begge dage kl. 10-17.

Øvrige deltagere i Haveselskabets Havefestival i Struer er, Den Japanske Have, Park Alle 91 og Annmari Ellekrog, Tornskadevej 35.

Haveselskabets havefestival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce