Han er blå med rød kant

Tim Pindstofte. Privatfoto.

Han er blå med rød kant

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tim Pindstofte fra Liberal Alliance ser en klar sammenhæng mellem erhvervspolitikken og socialpolitikken, og som 51-årig fortryder han kun, at han ikke er gået ind i politik noget før for at få medindflydelse på, hvad der skal ske i Struer Kommune.

Jeg gik ind i politik, da jeg konkluderede, at nu måtte jeg selv komme på banen og aktivt gøre en forskel i forhold til lokalpolitikken og vores kommunes fremtid. Det blev for nemt blot at sidde ved køkkenbordet med holdninger og ideer og pege på alt det, som kunne være bedre og anderledes. Nu vil jeg tage direkte ansvar og være med, hvor tingene sker, og beslutningerne træffes.

I køleskabet har jeg altid æg og bacon - så kan det ikke gå helt galt...

Det værste ved kommunalpolitik er, at mange forståeligt er blevet svært trætte af politikere. I mange borgeres perspektiv mangles der almindelig, sund fornuft, godt købmandsskab, opfyldelse af løfter, og at politikere optræder nøgternt og ansvarligt i forhold til blandt andet anvendelse og prioritering af skattekroner.  

Jeg ser ikke mig selv som politiker, men som en borger, der vil gøre en forskel og have medindflydelse - det betyder så også, at jeg må gå ind i lokalpolitik.

Hvis jeg kun kan få én mærkesag gennemført, ville jeg sørge for, at ALLE borgere fik større frihed og indflydelse på eget liv og livssituation, og regelrytteriet blev voldsomt reduceret.

Hvis man virkelig skal gøre mig sur, så skal man være uærlig/uretfærdig. 

Jeg fortryder, at jeg ikke tidligere i mit liv har forsøgt mig i politik. 

Hvis du bliver syg, skal du kunne regne med og stole på, at din kommune hjælper dig til dit bedste.

Når det nye plejehjem står klar til indvielse, skal det være i en ramme, ALLE kan være stolte af og tænke; "Sådan vil jeg selv gerne bo, når det bliver min tid".

Satsningen på at gøre Struer kendt som Lydens By er god og oplagt, men der er mange andre og flere parametre, vi kan og skal sælge os selv på. Vi skal være åbne og spille på alle tangenter i forhold til at være attraktive og dermed kunne stå distancen i fremtiden.

Blå bog
Navn: Tim PindstofteAlder: 51

Bosat i: Hjerm

Parti: Liberal Alliance

Civilstand: Samlevende

Mine mærkesager: Jeg er optaget af og har en stor passion for social udvikling. Det være sig blandt både udsatte, sårbare og også på ældreområdet, men absolut også på børne- og unge området - både når det gælder de unge, som anses for velfungerende, men afgjort også at få samlet de unge op, som har brug for en hjælpende hånd. 

Det er min klare overbevisning, at der er områder, hvor erhvervs- og socialpolitik hænger meget nøje sammen, og kombinationen af de to vil kunne skabe meget store resultater. Vi skal i Struer have en socialpolitik, som er værdig og med respekt og integritet for den enkelte borger - og altid have det enkelte menneske i fokus.

Og vores børn og unge fortjener et helt særligt fokus. Vi skal sikre vores børn og unge de bedst mulige forudsætninger for trivsel, tryghed, udvikling, sport og uddannelse lokalt. Det er uomtvisteligt, de unge som i fremtiden skal bære Struer by og de mange lokalsamfund i kommunen.  

Han er blå med rød kant

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce