Grundlovsforhør: To mænd anholdt for brutal vold i Struer

Fyns Politi. Arkivfoto: Michael Bager

Grundlovsforhør: To mænd anholdt for brutal vold i Struer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To mænd sad fredag formiddag i grundlovsforhør for en række episoder, der fandt sted 21. maj

Struer: Midt- og Vestjyllands Politi anholdte torsdag formiddag to mænd for flere tilfælde af vold tilbage i maj foran en restauration i Struer.

Mændene, der er henholdsvis 36 og 32 år gamle, kommer begge fra udlandet, hvorfor de havde tolk med sig til fredagens grundlovsforhør ved Retten i Holstebro. Her kunne de høre, at anklagemyndigheden ønsker dem varetægtsfængslet for flere voldelige overfald kort efter klokken fire om natten den 21. maj.

Mændenes forsvarere protesterede mod en varetægtsfængsling.

Som avisen tidligere har skrevet, gik volden værst ud over en 32-årig mand fra Vinderup, der måtte flyves med lægehelikopter til sygehuset i Aarhus. Den ene af de anholdte mand havde flere gange slået den 32-årige i hovedet med en flaske, der også knustes som følge af slagene. Manden fik blødninger i hjernen, fremgik det af anklageskriftet.

I grundlovsforhøret blev det desuden oplyst, at den anden mand i samme ombæring skulle have "udøvet vold af p.t. ukendt karakter", ligesom han i hvert fald havde givet den 32-årig en lussing, da han lå bevidstløs på jorden.

Den ene mand havde ligeledes slået endnu et offer med adskillige knytnæveslag i hovedet og på kroppen, indtil offeret mistede bevidstheden.

Den anden mand slog desuden en kvinde med en sko, hvorefter han greb fat i hendes hår og slyngede hende ind i en mur, lød anklageskriftet.

Mændene nægtede umiddelbart at have udøvet volden, men erkendte, at der havde været slagsmål. Nærmere fik offentligheden ikke indblik i, eftersom dørene blev lukket, fordi en tredje mistænkt er på fri fod, og nye vidner, der endnu ikke blevet afhørt, er dukket op.

Grundlovsforhøret begyndte klokken ni fredag formiddag og var ikke ovre ved avisens deadline.

Grundlovsforhør: To mænd anholdt for brutal vold i Struer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce