Godt nyt for Lydens By

De gode nyheder om overskud på B&O gør alt andet lige arbejdet lettere for chefen for Lydens By. Foto: Morten Dueholm

Godt nyt for Lydens By

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Godt nyt fra B&O gør det klart nemmere at sælge budskabet om Struer som Lydens By.

Struer: På B&O i Struer har omlægningen med større og større vægt på at finde samarbejdspartnere i stedet for at sætte en produktionslinie op i de ledige produktionslokaler i fabrikkerne på Hjermvej betydet, at antallet af ansatte langt fra er på niveau med antallet for bare fem år siden.

Men det betyder ikke, at virksomhedens forankring i Struer er ved at smuldre.

- Når jeg er ude for at fortælle om Lydens By, og hvad det har af perspektiver for byen og hele Struer Kommune, er det jo som regel langt over halvdelen, der rækker hånden i vejret og kan fortælle om en eller anden relation til B&O. Enten har de selv arbejdet der, eller også kender de nogen, fortæller chefen for Lydens By, Peter Kjeldbjerg.

Ved årskiftet blev han ansat i Struer Kommune for at lede en selvstændig enhed, som skal udbrede kendskabet til Struer som netop Lydens By.

Peter Kjeldbjerg var derfor også glad for at høre om både overskud og et salg, der bare vokser, da B&O offentliggjorde årsregnskabet for 2017/18 torsdag morgen.

- Psykologisk har det stor betydning for hele stemningen i Struer, at det går godt på B&O, og når det går godt på B&O er det selvfølgelig også alt andet lige nemmere at sælge budskabet om Struer som Lydens By, siger han i sin umiddelbare kommentar til de opløftende tal fra byens største virksomhed.

Når jeg er ude for at fortælle om Lydens By, og hvad det har af perspektiver for byen og hele Struer Kommune, er det jo som regel langt over halvdelen, der rækker hånden i vejret, der kan fortælle om en eller anden relation til B&O. Enten har de selv arbejdet der, eller også kender de nogen.
Peter Kjeldbjerg, chef for Lydens By, Struer

Godt nyt for Lydens By

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce