God musik og stemning i Gimsinghoveds have

Anne Linnet kommer til festivalen på Gimsinghovd til august. Pressefoto

God musik og stemning i Gimsinghoveds have

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billetsalget til Gimsinghoved-festival starter på onsdag - og der er kun 400 billetter i forsalg.

STRUER: Gimsinghovedfestival finder i år sted søndag den 19. august. Der er altså god tid - og så alligevel ikke.

- Vi lukker op for billetsalget onsdag den 28. februar, og der bliver kun solgt 400 billetter i forsalg, fortæller informationsmedarbejder Rikke Noer Leed fra Kulturcenter Struer - og desuden er der rabat på billetten, hvis den bliver købt inden 1. juni.

Programmet byder igen i år på nordiske toner.

Anne Linnet kommer til at stå øverst på plakaten som en sangerinde og sangskriver, der har printet sig ind i generationer af danskernes musikalske dna.

Som en af Danmarks mest markante kvindelige kunstnere og som medlem af bands som "Tears, Shit & Chanel", "Anne Linnet Band" samt "Marquis de Sade" har Anne Linnet leveret soundtrack til vores liv i mere end 40 år og beriget os med moderne klassikere såsom "Tusind Stykker", "Smuk og Dejlig", "Glor på Vinduer", "Venus" og "Barndommens Gade" med mange flere og er én af de få sangerinder herhjemme, der har holdt sig aktuel igennem flere årtier.

Rasmus Lyberth - den store stemme fra Grønland kommer også til Gimsinghoved med sin helt specielle evne til at formidle de dramatiske, storslåede og kontrastfyldte fortællinger, der både findes i Grønlands natur og menneskeskæbner.

Men Gimsinghovedfestivalen byder ikke kun på nordiske toner. Duo'en Jane & Shane som spiller både irsk og britisk folkemusik, vil også give publikum en god oplevelse.

Såfremt vejrguderne lukker op for sluserne bliver festivalen flyttet til Folkets Hus, hvor der vil være både sidde- og ståpladser - derfor kun 400 billetter i forsalg. I Gimsinghoveds have vil der kunne købes grillpølser samt kaffe, fadøl, vin og vand. Festivalens gæster vil denne dag også have fri adgang til udstillingen "Karl Hurm - en tysk naivist".

Billetsalget foregår i Folkets Hus i Struer og på ticketmaster.dk.

Rasmus Lyberth er altid en speciel oplevelse.
Rasmus Lyberth er altid en speciel oplevelse.

God musik og stemning i Gimsinghoveds have

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce